Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Arena Zagreb

Svjetska atrakcija Luis Fonsi i "Despacito" dolaze u Zagreb

Despacito
Foto: Screenshot
1/3
19.09.2017.
u 12:29

Koncert popularnog glazbenika održat će se 26. studenog u Areni Zagreb. Njegov hit "Despacito" na Youtubeu ima preko četiri milijarde pregleda.

Portorikanski glazbenik Luis Fonsi, kojeg je proslavio hit "Despacito" koji je na Youtubeu pogledan više od četiri milijarde puta, 26. studenog dolazi u Zagreb, objavljeno je na stranicama Arene Zagreb.

"Trenutno najveća svjetska atrakcija Luis Fonsi svojim glazbeno-plesnim showom rasprodaje sve svjetske dvorane", poručio je organizator i pozvao ljubitelje te glazbene vrste da iskoriste priliku i uživaju u najvećem hitu do sada te postanu dio njegove povijesti.

Karte se mogu kupiti putem Eventima, a cijena se kreće od 260 do 850 kuna.

Fonsi je u intervjuu za Rolling Stone pojasnio da mu je namjera bila iskoristiti riječ despacito, što znači polako, koja će s lakoćom ući u uho i slušateljima koji ne znaju španjolski. Napisao je refren, potom osmislio 'zarazni' ritam te nazvao prijatelja Daddyja Yankeeja, iza kojeg je više od 15 latino uspješnica i nastao je hit.

Luis Alfonso Rodriguez Lopez-Cepero već je kao dijete počeo pjevati i imitirati popularne pjevače, a pjevanje je diplomirao na "Florida State" sveučilištu. Prvi album iz 1998. prodao je u 100 tisuća primjeraka, što mu je otvorilo vrata latinskih zemalja u kojima je postao iznimno popularan. Drugi album Eterno iz 2000. postigao je još veći uspjeh, što  je potvrdio  pjevajući s Christinom Aguilerom,  Emmom Bunton i Britney Spears. Luis Fonsi je izdao osam albuma.

Komentara 3

ST
stomugromova
20:38 19.09.2017.

Saznajemo da će pjevač cijeli koncert pjevati svoj jedini hit "Despacito" pa ko voli neka mu je sa srećom.

DU
Deleted user
19:57 19.09.2017.

mislim da bu koncert otkazan zbog tehnickih problema....ko i od enriqea i od onog crnog iz modern talkinga.....kkkkk....

LI
liliZG
19:35 19.09.2017.

NO comment, stvarno , baš nitko?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije