Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Austriji

Energični Stonesi: Bio je to koncert podjednako za publiku, ali i za bend

Foto: DPA/Pixsell
1/2
18.09.2017.
u 10:57

Kultni rock-band u Spielbergu dao je publici i mnogo više od izvođenja niza svojih velikih hitova.

Rolling Stonesi održali su u Spielbergu svoj 50. koncert u Austriji. Mick Jagger prepun energije i u svojoj 74. godini zahvalio je na tome oko sto tisuća fanova okupljenih na polju podno Red Bull Ringa komunicirajući često na njemačkom.

A kultni rock-band dao je publici i mnogo više od izvođenja niza svojih velikih hitova. Nevjerojatno je bilo vidjeti kako se ljudi već u osmom desetljeću života dobro zabavljaju uspijevajući većinu toga podijeliti s fanovima. Bio je to koncert podjednako za publiku koliko i za Stonese. Odlično posložena bina dopunjavala je karakterističan zvuk Stonesa, a Mick Jagger nije ni u jednom trenutku dao dopustiti kako je zagazio već u 75. ljeto.

1/16

Ako je ikada i bilo sumnje je li spreman, u subotu je bubnjar Charlie Watts pokazao da je totalno “in” jer se činilo kako mu koncert nije nikakav napor. Visoke emocije na Spielbergu potvrdili su nam i dobitnici Večernjakove nagradne igre Ivan i Maja koji su karte dobili putem nagradnog natječaja Večernjeg lista i Svikoncerti.eu.

– Supruga još nije vidjela Stonese, ja sam bio na koncertu u Zagrebu. I bilo je sjajno unatoč vremenu, a mi smo imali sjajna mjesta na tribini nasuprot bine kakva bismo teško izabrali da smo i sami birali. Odličan koncert, iskustvo za pamćenje, rekao je Ivan.

Komentara 4

LI
Liz
20:10 18.09.2017.

Bila sam i ja tamo, bilo je presavrseno. Djedice izvode pjesme kao da su jos uvijek u mladim danima.

AU
austrougarskigeneral
09:50 19.09.2017.

i nmakon 46 godina oni još postoje legendarni bend

PR
prarvat
14:52 18.09.2017.

kotrljajuće kamenje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije