Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRATEĆA PLESAČICA

Svi su na Severininoj magičnoj turneji primijetili ovu prelijepu Zagrepčanku

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/9
27.11.2019.
u 18:42

Od tada je plesala uz bok mnogim zvijezdama, kako na pozornici, tako i u spotovima, a za svoju novu turneju ju je angažirala i Severina

Severina je 16. studenog napunila splitsku Spaladium arenu, čime je započela svoju turneju 'The Magic Tour', a prije nekoliko dana taj je spektakl priredila i beogradskoj Stark areni. 

Na turneju je povela mnoštvo svojih plesačica i plesača, a jedna od njih je i prelijepa Zagrepčanka Martina Vuletić, zvana Vule. 

Šira javnost Martinu je upoznala još prije pet godina kada je izašao video plesne koreografije na popularni hit Beyonce, "Partition", za koju je zaslužna upravo ova mlada Zagrepčanka. 

Od tada je plesala uz bok mnogim zvijezdama, kako na pozornici, tako i u spotovima, a za svoju novu turneju ju je angažirala i Severina. 

Martina je vrlo popularna i na Instagramu, na kojem ju prati gotovo 30 tisuća ljudi. 

"Sve je to igra i zabava, no ono što slijedi bit će za knjige - Zagrebe, vidimo se uskoro", napisala je plesačica pored fotografije s turneje iz beogradske Štark Arene, na kojoj pozira u kožnom kombinezonu, piše Dnevnik.hr

Podsjetimo, zagrebačku Arenu pokorit će 7. prosinca

Komentara 12

SH
Shalan
19:37 27.11.2019.

Ono kad reklamiraš, a ne bi htio platiti porez na reklamu. Pa nađeš razlog da izreklamiraš turneju, prošli put "pukao reflektor", a sad "smo uočili plesačicu pa nas zanima..."

Avatar mrkyyy
mrkyyy
19:41 27.11.2019.

nos joj je malo loše odrađen

DA
darkofu
20:08 27.11.2019.

zanima me dali ona voli raditi oral,kao severina?ako da,ja sam zainteresiran

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije