Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
glumica i influencerica

Svi su gledali u noge Sonje Kovač zbog modne kombinacije u kojoj je prošetala centrom Zagreba

Foto: Instagram screenshot
1/8
30.04.2023.
u 11:04

Naime, Sonja je odjenula predimenzionirani sako i košulju, dok se na nogama  nisu vidjele hlače, samo debele čarape i mokasinke s debelim džonom. Ovu kombinaciju često smo mogli vidjeti na modnim influencericama na TikToku.

Blogerica i influencerica Sonja Kovač (38) prošetala je centrom Zagreba u modnoj kombinaciji zbog koje su se mnogi prolaznici dva puta okretali za njom na cesti. Naime, Sonja je odjenula predimenzionirani sako i košulju, dok se na nogama  nisu vidjele hlače, samo debele čarape i mokasinke s debelim džonom. 

Ovu kombinaciju često smo mogli vidjeti na modnim influencericama na TikToku. Da Kovač prati trendove generacije Z, daje se naslutiti prema tome koliko su na toj društvenoj mreži popularni komadi kao što su golemi sakoi i mokasinke iz kojih  trendseterice ne izlaze već nekoliko godina. 

Sonja je, inače, krajem prošle i početkom ove godine imala problema s nogom, zbog čega je na neko vrijeme imala gips i trebala je koristiti štake. Zbog toga je morala i novogodišnju noć provesti kući, a ozljeda joj je dala i malo više vremena za odmor i brigu o sebi. U najnovijoj objavi pokazala je pratiteljima kako vodi brigu o svom tijelu i licu.

- U čemu vi najviše volite uživati u “najdosadnijem” mjesecu u godini? Ja se volim posvetiti sebi i nekim beauty ritualima za koje ostalih mjeseci nemam previse vremena! Iskreno sada se napokon stignem posvetiti sebi jer sam stalno doma ili na fizikalnoj, sve dok ponovno ne stanem na nogu i ponovno krenu putovanja! Imate li neku preporuku za neki beauty tretman za doma? - napisala je u objavi Sonja, a podijelila je fotografiju na kojoj je pozirala kratkom topu i hlačama, a na licu je imala i kremu. 
Fotografiju na kojoj je pozirala na štakama objavila je početkom prosinca kada je napisala da je ni to neće spriječiti u blagdanskom darivanju, a u komentarima joj se tada javila voditeljica Ida Prester. 

- Ma ti ćeš i štake i gips modno isfurat - napisala je Prester u komentarima, a Sonja joj je odgovorila: - Ma ozljeda je bila još dok smo se srele na eventu ali nisam odmah išla doktoru, ono mislila nećeš ti uganula zglob.. i eto... Na to joj je Ida rekla da joj je bilo i čudno što je cijelo vrijeme sjedila za stolom.  Na brojna pitanja što joj se dogodilo s nogom i na brojne sugestije kako su sigurno štikle krive za ozljedu, Sonja je odgovorila kako su zapravo krive tenisice i kako je mislila da je samo uganula zglob, ali stvar je malo ozbiljnija na kraju i zato ima štake. 

VIDEO Boris Novković: 'Tamara je stvarna osoba, a tu pjesmu zamalo nisam snimio'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije