Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dugo se šuška o ovome

Svi se pitaju je li ovo definitivno kraj: 2Cellos najavili su svoju zadnju turneju, a na popisu nema Hrvatske

2cellos
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/4
06.12.2021.
u 20:10

Stjepan je na svom Instagram profilu najavio veliku turneju po Australiji i otkrio kako je to posljednji put da on i Luka nastupaju kao 2Cellos.

Već tri godine se šuška o raspadu slavnog dvojca 2Cellos u kojem su Luka Šulić i Stjepan Hauser. Tada su već usporili svoj koncertni ritam, a nakon dugo vremena proslavljeni violončelisti otkrili su svojim obožavateljima vijest koja ih je beskrajno razveselila, ali i rastužila istovremeno. Stjepan je na svom Instagram profilu najavio veliku turneju po Australiji i otkrio kako je to posljednji put da on i Luka nastupaju kao 2Cellos. 

- Ekipa, ovo je zadnji put da me možete vidjeti kao dio 2Cellosa. Skakat ću, bacati se po pozornici, letjeti... ma sve što želite - napisao je Stjepan na Instagramu uz video u kojem poziva obožavatelje iz Novog Zelanda i Australije da dođu na njihove koncerte i zaključuje kako je prošlo previše vremena otkako su zadnji put nastupali ondje. Slične najave nalaze se i na službenoj stranici 2Cellosa i kod Luke Šulića, a svugdje su reakcije obožavatelja slične.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HAUSER (@hausercello)

 

Mnogi od njih mole ih da dođu i u njihovu zemlju i pruže im priliku da uživaju u nezaboravnom glazbenom spektaklu, a zasad su dečki najavili i američki i europski dio turneje i u Europi su ima na popisu ove zemlje;  Mađarska, Austrija, Poljska, Srbija, Češka, Italija, Nizozemska te Francuska dok se Hrvatske još nigdje ne spominje. Turneja u Australiji i Novom Zelandu održat će se kroz studeni i prosinac sljedeće godine, a kako namjeravaju karijere nastaviti nakon 2Cellosa Luka i Stjepan još ne otkrivaju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije