Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brak na prvu

Mislav zna što želi: Imam opasne planove, mislim da sam upoznao ženu svog života

Foto: RTL
1/8
06.12.2021.
u 11:18

U šest tjedana parovi koje su spojili RTL-ovi ljubavni stručnjaci tijekom zajedničkog života imali su priliku upoznati svoje partnere i partnerice i otkriti njihove mane i prednosti te donijeti odluku hoće li se njihov brak nastaviti i nakon što se kamere ugase.

Bliži se velika završnica RTL-ova showa "Brak na prvu" kada ćemo doznati i kako su završile ljubavne priče i brakovi iz ove druge sezone. Sociološki eksperiment ''Brak na prvu'' večeras ulazi u svoj posljednji tjedan u kojem parovi donose odluku s kim žele provesti ostatak života.

U šest tjedana parovi koje su spojili RTL-ovi ljubavni stručnjaci tijekom zajedničkog života imali su priliku upoznati svoje partnere i partnerice i otkriti njihove mane i prednosti te donijeti odluku hoće li se njihov brak nastaviti i nakon što se kamere ugase.

"Ja sam otvoren za sve, čim sam došao u ovaj eksperiment znači da sam otvoren prema svemu, pa i prema tome da to stvarno može ići prema intimnosti i ljubavi“, rekao je Kristijan koji će večeras Ivoni priopćiti svoju odluku, kao i ona njemu:

„Kristijan i ja nismo gotovi…“- prenosi RTL najavu razvoja događaja između Kristiana i Ivone. Kod nekih parova još uvijek postoje dvojbe o tome jesu li im partneri iz showa zbilja tako kompatibilni kako to misle ljubavni stručnjaci i još nisu sigurni u budućnost svog odnosa, ali ima i onih parova koji od starta znaju da stručnjaci nisu pogriješili kad su ih spojili. Među takvim parovima su Mislav i Andrea, a Mislav je siguran u svoju odluku i otišao je kupiti zaručnički prsten.

"Jako sam siguran u svoje osjećaje, iz dana u dan sam sve sigurniji", otkriva Mislav te priznaje da će večeras Andreu iznenaditi neočekivanim potezom: "Imam neke opasne planove. Mislim da sam upoznao ženu svog života!"

VIDEO Alec Baldwin u prvom intervjuu nakon ubojstva snimateljice ne setu: Ne mogu reći tko je odgovoran, ali znam da nisam ja

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije