Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lana jurčević

"Svi numerolozi i astrolozi prorekli su mi odličnu godinu"

lana
Petar Glebov/Pixsell
01.01.2011.
u 19:55

Pjevačica Lana Jurčević nakon radnog dočeka u Gospiću baca se na predstavljanje novog albuma.

Kraj godine Lana Jurčević završila je u plusu. Ne mislimo na onaj na bankovnom računu nego na poslovnu pozitivu. Na dočeku je drugu godinu zaredom zabavljala slavljenike iz Gospića, a nakon toga s prvim danima siječnja bacit će se na promociju svog novog albuma.

- To je "The best of album" koji ćemo promovirati kad se smiri blagdanska ludnica - kaže Lana. Od nove godine očekuje puno, posebice zbog toga što su joj to prognozirali razni numerolozi, astrolozi i ostali "proroci".

- Iskreno ne vjerujem previše u te stvari, ali kad mi nekoliko puta u različitim situacijama kažu da od 2011. mogu očekivati sve najbolje, onda i ja počnem razmišljati u tom smjeru. Dosad mi je zaista i bilo tako, svaka godina bila je bolja od prethodne - iskreno će pjevačica. Kad su u pitanju njezine nade i očekivanja, nijedna od njih ne odnosi se na materijalna bogatstva jer, kaže, njoj ništa od toga ne nedostaje.

- Ako bih nešto poželjela onda je to da budem fleksibilnija u svojim očekivanja. Često sam stavljala posao, obveze i ciljeve ispred sebe, života i zadovoljstva. To sam opravdavala time da sam mlada i puna energije, ali me već nekoliko puta taj tempo znao opaliti po glavi i prstima. No, sve je to dio života pa eto mogu reći da sam u protekloj godini naučila da moram biti hrabra u svemu što radim - veli Zagrepčanka.

Hrabrosti ona ima u svakom segmentu pa joj pred kraj prošle godine nije bio problem s novim dečkom izaći u javnost, bez obzira što su je tamo čekale gomile fotografa i novinara.

- MIslim da su me već pitali sve što su me mogli pitati. U biti trudim se posao stavljati u prvi plan, a ovo drugi držati na nekoj distanci ali kad ne ide... Mislim da nema glupih pitanja nego glupih odgovora - tvrdi Jurčević. Zato je dobro promislila što će nam, kad smo je zadnji put sreli, odgovoriti na pitanje hoće li njezin dragi, Fabijan Marić, biti prvi na listi poljubaca kad 31. prosinca otkuca ponoć.

- Zaista ne znam hoćemo li me pratiti na dočeku u Gospiću - kazala je tada pjevačica uz osmijeh.

 

Ključne riječi

Komentara 4

DR
drmrbr
20:07 02.01.2011.

Cura je sasvim O.K. Mlada, zgodna i ima lijep glas. Zavidni nek puknu od muke. Naravno da ima puno hrvatskog jala, ali to joj treba biti još veći poticaj.

TM
trade_mark
00:57 02.01.2011.

lana, dušo... samo su te se htjeli brzo i bezbolno riješiti. šta su trebali reći? da ćeš i dalje biti poluanonimlna pevaljka i da ti se na \"poslovnom\" planu neće dogoditi ništa značajno? nda... pa da počneš ridati i jecati, kako bi te se onda riješili??

AA
aardvark
09:12 02.01.2011.

lana dušo, još samo reci koliko su ti love uzeli za to ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije