Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SEMIOTIKA: AUDICIJA

Postava legendarne Audicije 30 godina poslije: Što se dogodilo s Mimom Šiš i Simonidom Puhalo

Semiotika: Audicija
Foto: Vecernji.hr
1/2
09.04.2018.
u 16:13

Kultna sarajevska 'Audicija' ponovno puni dvorane, baš kao i prije 30 godina, a u Zagrebu će ponovno igrati 21. travnja u KD Vatroslav Lisinski. Što se promijenilo a što nije doznalo smo u ovotjednoj Semiotici

Gosti ovotjedne Semiotike bili su glumci Senad Bašić, Admir Glamočak i Jasmin Geljo, poznati i kao Majko Kjaljević, Simonida Puhalo i Mima Šiš iz legendarne sarajevske predstave 'Audicija' koja će 21. travnja ponovno igrati u KD Vatroslav Lisinski u Zagrebu. U razgovoru su se prisjetili kako je nastala predstava, te koliko se prva verzija razlikuje od nove.

- Simonida Puhalo još uvijek recitira 'Djevojčica brala jagode', no promijenila se, jer ipak je prošlo 33 godine - rekao je Admir Glamočak, a Jasmin Geljo dodao je kako je njegova Mima Šiš ušla u menopauzu. Senad Bašić, gledateljima poznat i kao Faruk iz serije "Lud, zbunjen, normalan" rekao je kako je njegov Majko i dalje gastarbajter s istim zdravstvenim problemima, no kako sad dolazi iz Europske unije. Pogledajte novu Semiotiku:

 

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar rubinet
rubinet
18:20 09.04.2018.

čuveni plitki (kao Miljacka) bosanski humor...tzv. inćuni na čuni

MA
mare0801
17:31 09.04.2018.

uopće mi nije jasna fascinacija bosanskim humorom,iako da se razumijemo i doma imam onih koji umiru od smijeha na Izetove i Farukove fore.Audicija mi je bila super u srednjoj školi,ona prva.Danas sam malo zahtjevnija po pitanju humora.

DU
Deleted user
16:26 09.04.2018.

Glumice ostarjele, muški kolege ostali isti. No, vidite IK-fobi da se ništa ne mijenja po pitanju rodnih stereotipa, niti to ikakvo naddržavno tijelo naročito ne nadzire.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije