Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SEMIOTIKA: 2CELLOS

Posudili smo novac Edu Sheeranu i još nam nije vratio!

2Cellos
Foto: Vecernji.hr
1/2
13.03.2018.
u 14:30

Luka i Stjepan trenutačno na svjetskoj turneji promoviraju aktualni album Score. Nakon nastupa u najvećim svjetskim dvoranama 16. ožujka, gledat ćemo ih u Splitu, a tjedan dana poslije u Zagrebu

Gosti ovotjedne Semiotike bili su Luka Šulić i Stjepan Hauser, svjetski poznati dvojac 2Cellos, koji su trenutačno na svjetskoj turneji na kojoj predstavljaju aktualni album "Score". Nakon najvećih svjetskih dvorana vratili su se u Hrvatsku. Ovog petka, 16. ožujka, nastupaju u splitskoj, a tjedan dana poslije u zagrebačkoj Areni. Luka i Stjepan rekli su nam kako nastaju njihove obrade te kako izgledaju druženja s poznatim osobama.

– Ed Sheeran mi je ostao dužan novac! Nakon nastupa u Las Vegasu otišli smo u casino i Ed je posudio moje žetone. Nije mi ih nikad vratio – otkrio nam je Luka. Pogledajte novu Semiotiku:

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar rubinet
rubinet
14:52 13.03.2018.

kako je Elton?

RI
rightside
19:21 13.03.2018.

a ti kao sad bas zelis da ti vrati lovu??)))) a sta da on da svoju verziju dogadaja?)) sta ces onda,,? ce isto stric elton uskakat??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije