Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oglasila se i ona

Svi ismijavaju Kardashianku zbog ovih detalja na fotki: Nauči već jednom koristiti Photoshop

Foto: Instagram
1/10
25.02.2021.
u 15:40

Naime, Khloe na fotografiji ima golema stopala i prste zbog kamere koju je fotograf koristio.

Khloe Kardashian, jedan od mnogima najdražih članica klana Kardashian - Jenner na Instagramu je objavila novu fotografiju koju obožavatelji ne prestaju ismijavati. Naime, Khloe na fotografiji ima golema stopala i prste zbog kamere koju je fotograf koristio.

Foto: Instagram screenshot

- Ne vjerujem, od srca se smijem. Te slike nastale su s kamerom koja namjerno radi taj efekt 'produživanja'. Što je objekt bliže kameri to će se stvari više izdužiti. I zato na nekim slikama moji prsti i noge izgledaju nenormalno. Ne brinite se, i dalje imam normalnu veličinu ruku i nogu - napisala je Khloe. Fanovi je ni nakon objašnjenja nisu puštali na miru. 

- Ma koliki su ti to prsti... Umirem od smijeha - stoji u jednom komentaru.

- Nauči već jednom koristiti Photoshop - napisala je druga pratiteljica. 

Inače, Khloe Kardashian i njezine ljubavne drame bile su često tema u reality showu obitelji Kardashian. Najveća drama u njezinom ljubavnom životu dogodila se taman prije termina za porod njezine kćeri True kada je Khloe saznala da je dečko i otac njezinog djeteta, košarkaš Tristan Thompson vara.

Američki tabloidi objavili su snimke Tristana u prisnom zagrljaju s jednom djevojkom u jednom klubu i kasnije se doznalo da je bilo još djevojaka s kojima je Tristan varao Khloe dok je bila trudna. Nedugo nakon tih saznanja Khloe je dobila trudove i u travnju 2018. rodila je njihovu kćer.

Odnosi su im se nakon toga pogoršali, a Khloe je dotuklo kada je saznala kako se Tristan u siječnju 2019. ljubio s Jordyn Woods, najboljom prijateljicom njezine sestre Kylie Jenner, odlučila je prekinuti s njim. Pandemija koronavirusa opet je zbližila Khloe i Tristana i američki mediji prenose kako su zajedno bili tijekom lockdowna, a fotografije koje su snimljene na Božić u Bostonu potaknule su glasine kako se par i zaručio. Dok je Khloe bila s True u parku snimili su je paparazzi i na njezinoj ruci je blistao veliki dijamantni prsten za koji se šuška da je zaručnički. Otkako je prije nekoliko tjedana Tristan potpisao za Boston Celticse par živi na relaciji Los Angeles - Boston, a prijatelji Khloe Kardashian kažu kako je Tristan odličan tata i svi ga obožavaju iako znaju da je svojim ponašanjem u prošlosti jako povrijedio Khloe.

Ona mu je očito odlučila dati novu šansu, ali nije još otkrila je li prsten na njezinoj ruci poklon za Božić ili je riječ o zaručničkom prstenu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije