Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
miss europe continental

Svetlana Gavrilović: 'Odbila sam predstavljati Irsku iako u njoj živim. Volim svoju Hrvatsku'

Foto: Igor Dugandžić
1/3
15.11.2019.
u 07:00

Upravo zato što trenutačno živi u Irskoj i što je dio irske agencije, najprije joj je bilo ponuđeno da na natjecanju u Italiji predstavlja Irsku što je odbila.

Vukovarka Svetlana Gavrilović predstavljat će Hrvatsku na natjecanju Miss Europe Continental koje će se održati od 19. do 24. studenoga u Napulju.

– Riječ je o natjecanju na kojem će sudjelovati 50-ak djevojaka iz cijeloga svijeta. Ulazak u svjetsko finale smatram svojim najvećim uspjehom do sada. Izuzeto mi je drago što ću ove godine biti predstavnica Hrvatske na Miss Europe Continental, i to u zemlji iz koje potječu najpoznatiji dizajneri svijeta – rekla je Gavrilović.

Bolji poznavatelji mode znaju da je Gavrilović do sada nosila oko 400 revija, što je izdvaja od ostalih. Najvažnija revija koju je nosila je ona L'Oreala (Matrix World Tour za Hooker&Young).

Trenutačno je dio Prestige Model Managementa (Dublin), a prije toga surađivala je s agencijama Midikenn Model Management (Zagreb), Weltrusky (Zagreb) i One Source Talen (New York). Osim na brojnim revijama i snimanjima, Gavrilović je radila i kao voditeljica tečajeva za male i velike manekenke po svim vukovarskim školama za osječku udrugu manekena Fashion studio Click i bila je voditeljica tečajeva za male i velike manekenke u udruzi Kreacija i kreativnost u Osijeku.

Upravo zato što trenutačno živi u Irskoj i što je dio irske agencije, najprije joj je bilo ponuđeno da na natjecanju u Italiji predstavlja Irsku, što je odbila.

Zatražila sam da predstavljam Hrvatsku jer sam tu rođena i u Hrvatskoj sam živjela gotovo cijeli svoj život. Drago mi je što su pristali – ističe Gavrilović.

Govoreći o sebi, kaže da je već 20-ak godina u manekenstvu te da misli da je zaslužila biti dio jednoga ovakvog prestižnog natjecanja.

– Volim se natjecati i u životu volim biti prva u svemu, tako da ću i na ovom natjecanju dati sve od sebe koliko god je to u mojoj moći. Baš kao i ostalih 49 djevojaka, i ja želim krunu, ali odluka je ponajprije na žiriju. Samo se nadam da će djevojka koja bude izabrana biti netko tko neće odustati od manekenstva nakon jedne godine ili čim se pojavi prva prepreka – rekla je Gavrilović.

 

Komentara 18

Avatar rondo
rondo
07:39 15.11.2019.

Od cure bi Pupovac i njegova svojta mogli dosta toga naučiti

Avatar Piskiper@1
Piskiper@1
07:42 15.11.2019.

Svaka čast i pozdrav iz Vukovara

FU
furest
07:36 15.11.2019.

Bravo konacno jedna pozitivna vijest

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije