Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
presretna

Ida Prester nakon golog videa: 'Prvi život spašen. Sve sad ima smisla'

Ida Prester
Foto: Screenshot
1/6
13.11.2019.
u 22:00

Nije htjela otkriti detalje, ali je napisala kako je presretna, te podsjetila svoje pratiteljice da se pregledaju.

Ida Prester na Facebooku je napisala kako je njezina inicijativa za samopregled grudi već uspjela spasiti jedan život. Nije htjela otkriti detalje, ali je napisala kako je presretna, te podsjetila svoje pratiteljice da se pregledaju. 

"Dakle, ne mogu vam opisati koliko se veselim zbog ove vijesti. Prvi život spašen, izgleda. Sve sad ima smisla. Još nekoliko zena mi je javilo da su otkrile kvržicu nakon onog mog videa, čekaju rezultate. Cure - hitno u wc da se pregledate ako još niste! Svima puno sreće, mislim na vas. " napisala je Ida na društvenoj mreži. 

Foto: Facebook/RTL

Ida Prester, voditeljica i pjevačica grupe Lollobrigida na društvenim mrežama često objavljuje fotografije iz privatnog života, a mnoge je iznenadilo kada je objavila video u kojem se skinula.

No, razlog je humanitarne naravi - demonstracija samopregleda dojki, postupka koji može spasiti život. Riječ je o akciji udruge Nismo same povodom Mjeseca borbe protiv raka dojke.  - Oboje mojih roditelja su preživjeli rak. Tata ima uredne nalaze zadnjih 25 godina, mama zadnjih pet. Živi su samo zbog rane dijagnostike. Radi svih vas mama, kćeri, prijateljica i mojih pratiteljica koje možda imaju tumor, a još ne znaju, snimila sam ovaj video.

Obično žensko tijelo, grudi jedne majke, bez uljepšavanja. Tijelo nije tabu, bolest nije tabu. Drage dame - pratite ‘tutorial’, čim možete dignite se od kompjutera, zatvorite se u wc ako ste na poslu i krenite u samopregled. Svaka minuta je važna - istaknula je Ida uz video koji je izazvao veliko zanimanje njenih pratitelja na društvenim mrežama. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije