Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kod rogoznice

Švedska manekenka (30) umislila da je otok njezin, naselila i kokoši: 'Ovo je Hrvatska, mogu što hoću'

Foto: Profimedia
1/6
13.06.2022.
u 19:24

Među mještanima proširila se priča kako je zauzela cijeli otok za sebe i tjera posjetitelje. Mnogima plaća da bi joj čamcima dovezli različite stvari na otok, a navodno je tamo naselila i kokoši. Inače, na tom otoku nema kuće, pa spava u mreži među stablima.

Poznata švedska manekenka Isabella Viola Lindblom (30) već više od mjesec dana živi na nenaseljenom otoku Jaz kod Rogoznice, piše Šibenski portal. Među mještanima se proširila priča kako je zauzela cijeli otok za sebe te da tjera posjetitelje, ali i da mnogima plaća kako bi joj čamcima dovezli različite stvari. Navodno je tamo naselila i kokoši. Inače, na tom otoku nema kuća, pa spava u mreži među stablima. Navodno planira nabaviti i šator.

- Priča se i da govori kako je Hrvatska zemlja u kojoj se može raditi što hoće - rekla je jedna Rogozničanka za ovaj portal.

S ovim slučajem upoznati su i u Lučkoj kapetaniji i komunalnom redarstvu Općine Rogoznica, a intervenirala je i policija.

- Naš komunalni redar je izlazio dva-tri puta na dojave o neredu koji radi ta žena. Pomorska policija je također intervenirala, naplatila joj kaznu i dala rok od 24 sata da napusti otok - rekla je Anita Živković, načelnica Općine Rogoznica za za ovaj medij. Dodala je da manekenku zadnjih dana nisu vidjeli te da će ponovno poslati pomorsku policiju u izvide. 

Foto: Šibenski portal
Inače, Isabella je radila kao manekenka te zarađivala velike iznose. Jedan od njezinih prvih manekenskih poslova bio je na modnoj reviji za Venu Cavu u proljeće 2010. godine, a pojavila se i na naslovnici izdanja Votre Beauté Greece u srpnju 2012. godine. Radila je za velike brendove poput Comme Des Garcons.

Dodajmo da Isabella svoj privatni život drži tajnim te ima zaključn Instagram profil na kojem je prati više od 8 000 ljudi.

VIDEO Promocija albuma Nine Badrić

 

Ključne riječi

Komentara 24

Avatar Cohen
Cohen
20:57 13.06.2022.

Po kojemu osnovu je na otoku? Nema kuće, naselila kokoši.. Znači li to da kuha na otvorenom plamenu? Što je vatrogasci + policija ne evakuiraju?

Avatar anlaser
anlaser
20:09 13.06.2022.

Lijepo rečeno , u ovoj hrvatskoj bagra može što god im padne na pamet ...i nitko im ne može stati na kraj...

TO
tolitol
21:42 13.06.2022.

Rekla-kazala... priča se po selu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije