Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otvorena istraga

Sve za lajk: Influencerica zlostavljala psa pa objavila video na YouTubeu

Foto: Youtube screenshot
1/4
09.08.2019.
u 17:43

Youtube zvijezda Brooke Houts doživjela je snažnu averziju fanova nakon što je slučajno objavila krivi video na kojem je uznemirujući sadržaj.

Youtube zvijezda Brooke Houts nije bila svjesna da je u utorak objavila video zbog kojeg će izgubiti naklonjenost svojih fanova, a poslije se morati spašavati isprikom.

Naime, u spornom videu njezin pas Doberman Sphinx uzbuđeno skače u kadru, a ona se ljutito ustaje i udara ga po glavi i, sudeći prema zvukovima, pljuje na njega. Zbog objavljenog sadržaja, policija u Los Angelesu pokrenula je istragu.

- Svjesni smo incidenta. Naša specijalna jedinica za Okrutnost prema životinjama primila je brojne pritužbe na video i trenutno istražujemo slučaj - rekla je policija za People.

U početku videa tvrdi kako pokušava prevariti svog psa, ali u nastavku, Houts se počinje izderavati na svog psa da "prestane" i potom ga pribija uz zemlju kako bi se smirio. Video je uklonjen s njezinog Youtube kanala, ali prekasno jer su njezini pretplatnici taj video uspjeli podijeliti na društvenim mrežama.

Nekoliko sati kasnije objavila je uređenu verziju videa, ali onda su počeli pljuštati komentari puni kritika.

- Tako sam zgrožena! Brooke Houts zlostavlja svog psa jer želi pažnju. Ljuta sam! - napisala je pratiteljica na Twitteru, a mnogi su se pridružili ovom stavu.

Houts je odgovorila na kritike na Twitteru.

- Ispričavam se svima na koje je ova snimka negativno utjecala. Želim svima dati do znanja, bez obzira što je moj pas napravio, nisam se tako trebala ponijeti prema njemu - napisala je kasnije objašnjavajući kako su trenutno "stvari u njezinom životu daleko od idealnih".

- Svi koji su svjedočili pravom zlostavljanju životinja će jasno vidjeti da moj pas, ni na koji način i u ikojem obliku, nije ozlijeđen mojim postupcima u ovom videu - napisala je dodatno.

Ključne riječi

Komentara 1

RO
RogaBabaroga
19:55 09.08.2019.

idiotkinja! da ju je bar pas ugrizo!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije