Naslovnica Showbiz Hollywood

Svađali se, mirili, prekidali i po nekoliko puta, a sada opet ne mogu jedno bez drugoga

Slavni holivudski zavodnik Gerard Butler na premijeri filma "Pad Anđela" u Los Angelesu pojavio se u društvu djevojke Morgan Brown.
22. kolovoza 2019. u 21:07 1 komentara 9105 prikaza
gerard butler
Pogledajte galeriju 1/3

Škotski glumac i zločesti dečko Hollywooda Gerard Butler na crvenom tepihu u Los Angelesu pojavio se s 48-godišnjom glumicom Morgan Brown, dugogodišnjom djevojkom s kojom je već nekoliko puta prekidao vezu.

beba na putu Bio je zakleti neženja, a sad će mu prvo dijete roditi 20 godina mlađa

Time su dali do znanja da su prevladali prekid koji se dogodio ranije ovog mjeseca  i da im ruže cvijetaju. Česti prekidi njihove veze, koju su započeli 2014. godine, obilježili su holivudski par kao najnestabilnijim.

- Gerry nije spreman da se skrasi. Mislio je da je Morgan prava osoba u pravo vrijeme, ali ipak nije - rekao je izvor za strane medije dodavši da Gerard jako voli Morgan, ali da se ne može obvezati.

počela se braniti Naomi Campbell progovorila o odnosu s pedofilom koji se ubio: 'To je neobranjivo'

Poslijednji put o njihovom prekidu se pričalo prošlog studenog, a Morgan su tada fotoreporteri ulovili s Lievom Schreiberom, koji je tada prekinuo s Naomi Watts nakon jedanaest godina. Nakon jednog prekida 2016. godine, izvori su tvrdili da se Gerardu djevojke bacaju pod noge.

- Nekad mu je teško odbiti ih govoreći "Makni se, imam djevojku" - rekli su tada.

Ovi parovi su šokirali razvodom.

RBA
INVESTIRANJE JE PRIRODNO
Kako je to živjeti pored Dunje? U svakom slučaju, potaknula me na razmišljanje – koji je moj cilj?

A1 izdvaja za Vas

  • Stari_Pjer:

    a što nas zamarate ovim? Koga briga tko je s kim, i tko je koga. Je li ovo onaj stari Večernjak? Nije! Samo trač i gluposti.