Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
burna ljubav

Svađali se, mirili, prekidali i po nekoliko puta, a sada opet ne mogu jedno bez drugoga

gerard butler
22.08.2019.
u 21:07

Slavni holivudski zavodnik Gerard Butler na premijeri filma "Pad Anđela" u Los Angelesu pojavio se u društvu djevojke Morgan Brown.

Škotski glumac i zločesti dečko Hollywooda Gerard Butler na crvenom tepihu u Los Angelesu pojavio se s 48-godišnjom glumicom Morgan Brown, dugogodišnjom djevojkom s kojom je već nekoliko puta prekidao vezu.

Time su dali do znanja da su prevladali prekid koji se dogodio ranije ovog mjeseca  i da im ruže cvijetaju. Česti prekidi njihove veze, koju su započeli 2014. godine, obilježili su holivudski par kao najnestabilnijim.

- Gerry nije spreman da se skrasi. Mislio je da je Morgan prava osoba u pravo vrijeme, ali ipak nije - rekao je izvor za strane medije dodavši da Gerard jako voli Morgan, ali da se ne može obvezati.

Poslijednji put o njihovom prekidu se pričalo prošlog studenog, a Morgan su tada fotoreporteri ulovili s Lievom Schreiberom, koji je tada prekinuo s Naomi Watts nakon jedanaest godina. Nakon jednog prekida 2016. godine, izvori su tvrdili da se Gerardu djevojke bacaju pod noge.

- Nekad mu je teško odbiti ih govoreći "Makni se, imam djevojku" - rekli su tada.

Ovi parovi su šokirali razvodom.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
21:14 22.08.2019.

a što nas zamarate ovim? Koga briga tko je s kim, i tko je koga. Je li ovo onaj stari Večernjak? Nije! Samo trač i gluposti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije