Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opisala svoju borbu

Najgori dani su iza nje, Suzy Josipović otkrila da je bila zaražena: 'Neman je to. S kojom nema zaje... '

Foto: Instagram
1/3
24.11.2020.
u 20:47

- Jedni se užasno boje dok drugi pričaju o zavjeri... u tom vakuumu užasa korona je došla i do mene- otkrila je nekadašnja manekenka Suzy Josipović Redžepagić-

Broj zaraženih koronavirusom i dalje je u porastu, a o svom iskustvu sada je progovorila i bivša manekenka, a danas poduzetnica Suzy Josipović Redžepagić. Suzy je svojim pratiteljima na Instagramu otkrila da je bila zaražena, ali i kako je izgledala njezina borba protiv nevidljivog neprijatelja.

"Zadnjih skoro godinu dana jedino što radimo, slušamo o koroni. Ne živimo ni novo ni staro normalno, ne živimo nikako. Ne radimo, ne smijemo se... improviziramo život i samo čekamo da sve prođe... Jedni se užasno boje dok drugi pričaju o zavjeri... u tom vakuumu užasa korona je došla i do mene. I sad kad je najgore prošlo, mogu reći: neman je to. S kojom nema zaje... čisti ruski rulet. Nitko ne zna kako će njegov organizam reagirati na koronu. Može sve proći bezbolno i bez posljedica, a može biti apsolutno pogubno...Takvo saznanje izaziva i prateći strah koji još nikom nije pomogao. ", započela je Suzy.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

"Svako ima drugačije simptome i svako se drugačije nosi s njima. Poanta je nabildati vlastiti imunosustav koji se onda bori s tom nemani. Ja kad god mogu biram prirodno, tako je bilo i sada. Prvi dan/noć je bio najgori uz visoku temperaturu, groznicu, glavobolju, onemoćalost i kašalj... oka nisam sklopila, tuširajući spuštala temperaturu cijelu noć. Pomogao je tek Lupocet. Od užasno visoke do 37,2... i tako par dana... i onda sve bolje i bolje... još malo kašalj i nadam se da je gotovo. Mislim da mi je mix svega što sam uzimala pomogao", ispričala je i dodala da je uz obilje čaja, meda, đumbira i češnjaka, uzimala niz lijekova.

"Ono dobro u cijeloj ovoj groznoj noćnoj mori su svi moji prijatelji koji su bili uz mene. Moje kćeri, prijateljice i sestra koje su me mazile i pazile, nosile hranu, lijekove, cvijeće... Shvatila sam kolko sam sretna što ih imam. Neizmjerno. Ako još niste preboljeli koronu, čuvajte se i bildajte svoj organizam te budite spremni da se othrvate toj nemani. Sretno", zaključila je Suzy.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Komentara 2

Avatar Veljko_Veseljko
Veljko_Veseljko
21:30 24.11.2020.

Morala je popiti lupocet da snizi temperaturu? To je zabrinjavajuće. Stvarno je ta korona opaka bolest.

LJ
Ljudeman
21:58 24.11.2020.

Kampanja za primanje cjepiva se nastavlja...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije