Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ogolit će se

Suze i vaganje pred bližnjima u prvoj epizodi 'Života na vagi'

Foto: RTL
1/3
19.10.2019.
u 17:36

Osam žena i osam muškaraca ogolit će se pred kamerama i publikom smještenom u povijesnom kaštelu Drivenik u Vinodolu, gdje će se održati prvo javno vaganje kandidata u četiri sezone showa.

U prvoj epizodi četvrte sezone „Života na vagi“, koja počinje večeras u 20 sati na RTL-u, gledatelji će čuti 16 priča kandidata koji žele samo jedno – svoj život uzeti u svoje ruke.

Osam žena i osam muškaraca ogolit će se pred kamerama i publikom smještenom u povijesnom kaštelu Drivenik u Vinodolu, gdje će se održati prvo javno vaganje kandidata u četiri sezone showa. Naime, kandidati će se morati suočiti s brojem na vagi, a mnogi od njih se dugo vremena nisu vagali. Podršku će im pružiti i njihovi najbliži, koji će vaganje pratiti iz publike.

Kroz prvo rušenje barijera i izgovaranje istina koje su skrivali od svih, kandidate će voditi Marijana Batinić, koja ni sama nije ostala imuna na njihove životne priče pa neće skrivati suze. Jedan kandidat bit će posebno motiviran – naime, dok će tata mršavjeti u showu, sin, koji također ima problema s prekomjernom težinom, mršavjet će kod kuće.

O komu se radi i što sve gledatelji mogu očekivati u novoj sezoni najpopularnijeg showa u Hrvatskoj, saznat ćete večeras u 20 sati na RTL-u!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije