Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kakva raskoš

Luksuz na čak 1500 kvadrata! Zavirite u unutrašnjost vile u kojoj borave kandidati 'Života na vagi'

Foto: RTL
1/14
17.10.2019.
u 06:30

U sklopu kompleksa u kojem se nalaze, uz budno oko trenera te nutricionistice, na raspolaganju će imati i bazen od 60 metara kvadratnih.

Ove subote, 19. listopada od 20 sati, 16-ero kandidata četvrte sezone showa 'Život na vagi' započinje s promjenom svojih života. I dok su do sada bili smješteni u samoborskom kraju, ove sezone kandidati će kilograme gubiti u malenom mjestu Marušići, u blizini Grižana, u pitoresknoj Vinodolskoj dolini koja neodoljivo podsjeća na Toskanu.

Prelijepa starinska kuća iz 19. stoljeća, zvana Mali Pariz, postaje tako novi dom 16-ero kandidata. Naziv Mali Pariz potječe iz davnina jer se nekad samo mjesto Marušići zvalo Mali Pariz. Kuća u kojoj će boraviti izgrađena je još davne 1896. te se s čitavim okolišem prostire na površini od 1450 metara kvadratnih, dok je sama površina smještajnog objekta 320 kvadrata.

Foto: RTL

U sklopu kompleksa u kojem se nalaze, uz budno oko trenera te nutricionistice, na raspolaganju će imati i bazen od 60 metara kvadratnih.

Uz slogan 'u zdravom tijelu zdrav duh', pristupom temeljenim na zdravlju organizma, te na fizičkoj i mentalnoj razini, kandidati će svoje zdravstvene probleme i prekomjernu težinu ovaj put rješavati u okolini koja se razlikuje od prethodnih lokacija prošlih sezona.

Foto: RTL

Mjesto Grižane izolirano je od gradske vreve i zagađenog zraka, a mjesto od davnina slovi kao područje najbolje kombinacije planinskog i morskog zraka, što je izuzetno povoljno za osobe sklone bolestima dišnog sustava. Osim što će kandidati tako uživati u blagodatima prirode te vježbati u unutarnjoj teretani, koristiti mogu i vanjsku teretanu s pogledom na more.

Budući da su u primorskom kraju, kandidati će vježbati i na plažama duž sjevernog Jadrana, penjati se na Platak, živjeti u šumi i od šume, učiti od Hrvatske gorske službe spašavanja, suočiti se sa starim kandidatima i izazovima kakve do sada gledatelji nisu imali prilike vidjeti. Četvrta sezona 'Života na vagi' gledatelje očekuje ove subote u 20 sati na RTL-u.

Foto: RTL

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije