Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkrila je

Ella Dvornik: 'Ovo je jedan od razloga zašto sam se udala za Charlesa'

Foto: Instagram
1/11
19.06.2021.
u 13:00

Ella Dvornik na svojem je Instagram Storyju prikazala jedan od razloga zašto se udala za Charlesa Pearcea.

Ella Dvornik je na svom Instagram Storyju objavila fotografiju kojom je objasnila jedan od razloga zašto se udala za Charlesa Pearcea.

Na fotografiji se nalazi par japanki koje na sebi imaju neke dugine boje te njezino priznanje. "Jedan od razloga zašto sam se udala za Charlesa", napisala je influencerica iznad japanki te stavila srčeko. Pojašnjenje je uslijedilo ispod japanki. "Od svih japanki, on odabere 'pride'", pojasnila je i opet dodala srčeko.

Foto: Hrvatski hrvački savez
Inače, Pearce je prije nekoliko dana proslavio rođendan, a supruga mu je čestitala objavom n Instagramu. "Dragi mužu, sretan ti 28. rođendan OPET!", napisala je tada influencerica, a zaželjela je i da zajedno proslave još puno zajedničkih rođendana tijekom kojih će ostajati mladi u glavi dok tijela stare. 

Podsjetimo, ovaj par se vjenčao 2019. godine u Las Vegasu nakon tri godine zaruka. Influencerica je tada napisala da su cijelo vrijeme pokušavali isplanirati vjenčanje, ali zbog toga jer su im obitelji na drugom kraju Europe, to im ej bilo jako teško. Tada ej zaključila da su upravo zbog toga vjenčanje napravili na svoj način. "Evo nas, samo nas dvoje, učinili smo to službenim", stajalo je objavi na društvenim mrežama. Dodajmo da par ima i dvoje djece: djevojčice Balie Dee i Lumi Wren.

VIDEO Snimka pobudila sumnju da Mija Begović vodu iz bazena pušta u Mrežnicu, glumica nam to demantira

 

Komentara 28

MA
Magistrica
13:31 19.06.2021.

Udala se za tipa zato sto stalno radi idiotske face???

KO
Kott
13:18 19.06.2021.

Jel maturirala?

GE
Gefufna
14:08 19.06.2021.

Svaki dan po jedna vijest o njoj. Ili je potrosila ozbiljnu lovu za to ili ste vi jako jeftini

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije