Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kuhao za prijatelje

Suprugu Lepe Brene pozlilo na zabavi, brzo je stigla i Hitna pomoć

Foto: Petar Glebov/Pixsell
1/5
11.09.2019.
u 23:30

Živojinović je u prostoriji za slavlja koja se nalazi pored njihove vile, napravio proslavu na koju je pozvao prijatelje i cijeli dan im je pripremao brojne specijalitete, a u jednom trenutku mu je pozlilo.

U domu Lepe Brene njezin suprug je nedavno organizirao zabavu za svoje prijatelje, a tijekom zabave Bobi Živojinoviću je pozlilo. 

Kako piše Blic, Živojinović je u prostoriji za slavlja koja se nalazi pored njihove vile, napravio proslavu na koju je pozvao prijatelje
i cijeli dan im je pripremao brojne specijalitete. Uz delicije koje je pripremio sebe i prijatelje je počastio alkoholnim pićima. U  jednom trenutku osjetio je slabost i prema riječima onih koji su na zabavi bili suprug Lepe Brene u jednom trenutku se samo srušio na dvosjed.

Ubrzo je pozvana Hitna pomoć, koja je na adresu pjevačice stigla u manje od deset minuta od trenutka poziva. Srećom nije bilo potrebe da ga se preveze u bolnicu. Pjevačica se jako preplašila kada je vidjela da joj je suprugu pozlilo, ali odahnula je kad su joj liječnici rekli kako nije ništa ozbiljno. 

Komentara 7

CE
centirion
03:06 12.09.2019.

Koga briga?

RI
river
00:11 12.09.2019.

bas me mnogo interesira za njih....crkli da bogda i otisli u pakao obadvoje

IV
IvicaKerempuh
07:17 12.09.2019.

Vi od večernjeg me sad zezate, kaj ne? Dajte prosim Vas ljepo, zakaj donosite takve vjesti? Tko je to u Hrvatskoj zabrinut kak je nekome Živojinoviću??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije