Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon druge doze

Supruga Željka Joksimovića cijepila se protiv koronavirusa: Imala sam temperaturu, ali sve bih opet ponovila

Jovana Joksimović
Foto: Instagram
1/8
12.03.2021.
u 21:25

Voditeljica Jovana Joksimović ispričala je kako se osjećala nakon druge doze cjepiva i poručila je kako bi se opert cijepila iako je nakon druge doze imala temperaturu i osjećala se bolesno.

Voditeljica Jovana Joksimović ispričala je kako se cijepila protiv koronavirusa i otkrila je kako se osjećala nakon prve doze Pfizer cjepiva, a kako se osjećala nakon što je primila i drugu dozu.

- Dobila sam Pfizer. U razgovorima sa stručnjacima i ljudima koji znaju mnogo više nego ja zaključila sam da je riječ o cjepivu koje je proizvedeno po nekim novim tehnologijama. Shvatila sam da je transparentna priča oko tog cjepiva i da su alergijske reakcije koje se u nekim slučajevima javljaju veoma male. Gotovo da ne postoje. I to mi je bilo važno - ispričala je supruga poznatog glazbenika Željka Joksimovića u razgovoru za Blic. Rekla je kako ju je nakon prve doze cjepiva samo malo boljela lijeva ruka na mjestu gdje je dobila cjepivo, ali nikakvih drugih reakcija nije imala, ali nakon druge doze situacije je bila nešto drugačija.

- Međutim, nakon druge doze imala sam povišenu temperaturu, curio mi je nos, kašljala sam. Trajalo je sedam dana, osjećala sam se bolesno. Poslije toga je sve bilo kao rukom odneseno. Ono što je važno, sedam dana nakon druge doze otišla sam provjeriti antitijela i imala sam 35. I ovaj rezultat koji sam vam poslala je tri i pol tjedna nakon cijepljenja, što znači da mi je jako porastao nivo antitijela i sada  iznosi 39.56. Kada bih se ponovo trebala cijepiti, izabrala bih opet Pfizer - poručila je voditeljica.

Komentara 10

IP
info_punkt
23:31 12.03.2021.

ubojito značajna vijest

CA
car100
09:04 13.03.2021.

tjedan dana bila bolesna nakon druge doze? isto bi bilo i da je preboljela koronu ...

JM
ja-ma
22:36 12.03.2021.

I ja bi Pfizer, al me nitko niš ne pita.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije