Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pjevač otkrio detalje

Supruga Zdravka Čolića napadnuta nožem

Zdravko Čolić
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
1/3
01.06.2019.
u 14:55

Zdravko i Aleksandra Čolić u braku su od 2001. godine i u njemu su dobili dvije kćeri - Unu i Laru. Aleksandra ne daje izjave za medije, a javnost ju rijetko viđa.

Zdravko Čolić i njegova samozatajna supruga Aleksandra duge su se trudili svoj privatni život držati daleko od očiju javnosti, ali o jednom incidentu koji se dogodio njegovoj supruzi progovorio je za medije.

- Mnogo toga sam prošao i doživio u životu. Jednom je moju suprugu nožem napala neka obožavateljica i posjekla je po licu. Sandra se izmakla, ali ju je ova malo zakačila, srećom bez većih posljedica. To je bilo davno, ali se i dan-danas sjećam toga. Moja žena drugih većih neprijatnosti nije imala, jer se ne eksponira, nije taj tip, a i smatram da žena i djeca treba da budu daleko od očiju javnosti – izjavio je Čola u jednom intervjuu, piše Express.ba

Svojevrsnom srećom u nesreći smatra to što njegova zakonita supruga nije ljubomorna i drama je brzo završila.

- Moja supruga je reagirala kako treba. Ona razumije moj posao. Mislim da to pozitivno djeluje na nju. Ona to doživljava kao dobro i lijepo, kao nešto što predstavlja dio mene. Ta publika je godinama uz mene i podržava što radim. Vjerujem da joj zbog toga može biti samo drago - objasnio je pjevač koji je nedavno proslavio 68. rođendan.

Podsjetimo, pjevač poslijednjih 18 godina živi mirnim obiteljskim životom sa suprugom Aleksandrom Čolić. Ona se doduše nikada ne pojavljuje u medijima. Gotovo nitko ne zna kako ona izgleda, a isto vrijedi i za njihove dvije kćeri - Unu i Laru.

U intervjuu za strani medij objasnio je čime ga je supruga osvojila.

– Svaki muškarac voli da netko brine o njemu. Mislim da je to bilo presudno. Upoznali smo se davnih dana u Makarskoj, Aleksandra je studirala u Beogradu, nastavili smo se viđati, a s vremenom smo počeli vezu. Osvojila me je jednostavnošću i privrženošću. Posvetila mi se, misli o meni, brine moje brige – objasnio je tom prilikom.

Pogledajte tko u svijetu showbizza voli krasti.

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar VinkoL
VinkoL
15:02 01.06.2019.

Još jedna od izuzetno važnih "vesti" za Hrvatsku i Hrvate. Da se kojim slučajem zove Štef Horvat, ili Stipe, Ante... u ovaj medij ne bi došel ni da plati. Al kad su opanci u pitanju, Mileve...

DU
Deleted user
15:16 01.06.2019.

VinkoL pa kakav si ti domoljub koji čita ovakve vijesti , lažni?

RI
rimac444
21:27 01.06.2019.

Čolić nema talenta za glazbu, zato je teško objasnit tko nam to i zašto uporno nameće takve primjerke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije