Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
priznala na instagramu

Supruga slavnog glumca otkrila da je sina bacila na glavu: Slomljena mu je lubanja

Foto: Instagram
1/6
18.04.2019.
u 23:03

Jenny Mollen, supruga Jasona Biggsa otkrila je šokantnu vijest na Instagramu, te dodala da je dijete cijeli tjedan na intenzivnoj u bolnici. U objavi se zahvalila bolnici, ali i svome suprugu na pomoći.

Glumica Jenny Mollen, supruga glumca Jasona Biggsa, najpoznatijeg po ulozi u filmu 'Američka pita' priznala je da joj je sin Sid ispao iz ruku i potrgao lubanju.

Ova 39-godišnja glumica otkrila je šokantnu vijest na Instagramu, te dodala da je dijete cijeli tjedan na intenzivnoj u bolnici.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

On Saturday evening, I dropped my son on his head causing him to fracture his skull and landing him in the ICU. I am forever grateful to Lenox hill downtown and @nyphospital for their immediate response and aid. Thank you to all of the nurses, neurologists, pediatricians, residents, cafeteria staff and brave women that keep the visitor‘s bathrooms clean. Not sure how this post turned into an Oscars acceptance speech... But @biggsjason Thank god for you! Thank god, thank god, thank god. It has been a traumatic week but Sid is home now taking things slowly and recovering nicely. He is also eating a lot of chocolate dipped ice cream cones and plans to try cherry dipped soon. My heart goes out to all parents who have or will ever find themselves in this kind of position. You are not alone...

A post shared by Jenny Mollen (@jennymollen) on

U objavi se zahvalila bolnici, ali i svome suprugu na pomoći. Rekla je da je imala 'slom živaca kao majka' zbog nezgode i da ju je to traumatiziralo. Tvrdi da je dijete trenutno dobro i jede puno sladoleda.

Mollen nije htjela otkriti detalje o tome kako je do nezgode uopće došlo. Nekoliko mjeseci ranije pas je ugrizao njihovog drugog sina Lazloa.

Ključne riječi

Komentara 7

DO
dokrastavca
03:59 19.04.2019.

"Potrgao lubanju" ?! Valjda, razbio, se kaze.

ZE
Zekonja
10:16 19.04.2019.

Jel ga bacila ili je ispao ?? Ajde se dogovorite prvo sami sa sobom pa onda napisite ovako zahtjevan clanak od tri recenice.

Avatar messerschmidt
messerschmidt
09:01 19.04.2019.

Otkad postoje mobiteli nema matere kojoj dijete nije ispalo iz ruke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije