Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON DVOJE DJECE

Supruga našeg boksača razniježila sve priznanjem: 'Jako želim posvojiti dijete'

Foto: Instagram
1/5
04.09.2020.
u 07:00

Prije osam mjeseci, bivšem boksačkom prvaku Stjepanu Božiću i njegovoj supruzi Petri rodilas se kći Emma.

Prije osam mjeseci u obitelj našeg proslavljenog boksača Stjepana Božića sletjela je roda. Njegova supruga Petra rodila je djevojčice Emmu, a onda je priznala dugo skrivanu želju. Naime, kao majka dvoje, 12-godišnjeg Lucasa i 8-mjesečne djevojčice, razmišlja o posvojenju.

- Prvi put sam sa suprugom o posvajanju razgovarala prije godinu dana - započela je Petra za Story dodavši da je bila pod utjecajem hormona kada je na tv-u gledala prilog o djeci bez roditeljske skrbi i da ju je to jako uzrujalo.

- Poslala sam Stjepanu poruku da jako želim posvojiti dijete. On se na to nasmijao i rekao mi da prvo rodim našu Emmu, a da ćemo onda razmišljati o posvajanju. Ali i da se nada da ćemo imati financijske uvjete da mi tu želju ostvari - objasnila je ekonomistica oženjena za našeg bivšeg boksačkog prvaka.

1/3

Inače, malena je Emma Katarina boksačevo četvrto, Petrino drugo te njihovo prvo zajedničko dijete, a rodila se sredinom prosinca. Par se upoznao zahvaljujući Facebooku i jednom komentaru na ovoj društvenoj mreži, a Stjepan je istu večer odlučio poslati Petri privatnu poruku i brzo su dogovorili prvi susret. Osam mjeseci poslije prvog susreta odlučili su svoju vezu ozakoniti brakom.  Stjepan s kriminalistkinjom Angelinom Halambek ima dva sina, Dominika i Mateja.Iz drugog braka s petnaest godina mlađom kozmetičarkom i pjevačicom Mateom Božić, Stjepan ima kćer Luciju. Petra s kamerunskim nogometašem Patriceom Kwedijem ima sina Lucasa. 


 

 

Komentara 2

MR
mrkvax
07:40 04.09.2020.

Uskoro ćemo vidjeti kud vodi ta njihova velika ljubav za posvajanjem...?

MR
mrkvax
07:38 04.09.2020.

Za koga će posvojiti dijete..? Za sebe ili za Stjepana...? Kako sad odjednom imate novaca za uzdržavanje ili se možda nadate socijali...?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije