Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Luksuzna proslava

Supruga Domagoja Vide za rođendan dobila poklon o kojem drugi mogu sanjati: Isplivali detalji!

Foto: imdb
1/27
11.01.2024.
u 10:15

Ivana Vida proslavila je jubilarni 30. rođendan poput prave princeze, a njezini prijatelji dijelili su sadržaj i detalje intimne proslave na društvenoj mreži Instagram. Ono što je Domagoj Vida poklonio svojoj ljepšoj polovici nikog ne ostavlja ravnodušnim, pa tako nije ni Ivanu koju je poklon doslovce rasplakao.

Supruga našeg bivšeg nogometnog reprezentativca Domagoja Vide, Ivana Vida proslavila je jubilarni 30. rođendan. Odjenula je čipkasti kombinezon sa srebrenim kristalima, a cijelu zabavu organizirala je u jednom zagrebačkom restoranu gdje su uzvanike do sitnih sati zabavljali bend i sprska folk pjevačica Ana Bekuta. Na svojem zaključanom Instagram profilu dijelila je Instagram priče svojih prijatelja koji su joj uljepšali rođendansku večer, a ono što je bilo zanimljivo vidjeti jest poklon njezina supruga! Naime, nogometni as uspio je čak rasplakati Ivanu, a kao uzrok bila su dva skupocjena Rolex sata kao i dvije skupocjene Cartier narukvice.

Njezini prijatelji dijelili su intimno slavlje na svojim Instagram profilima, a vidjelo se i to da je Domagoj Vida bio baš dobro raspoložen pa je s čašicom vina nazdravljao ženi dok je plesao na pjesme srpske folk pjevačice Ane Bekute. Među brojnim gostima, tu je bio i modni stilist Marko Grubnić s prijateljem Momčilom Guberovićem, a Grubnić je nakon nekoliko videa sa same zabave objavio i niz fotografija. - Život ne mjerim godinama, već brojem nezaboravnih trenutaka provedenih s najdražim ljudima. Neka ova noć bude magična uspomena koje ćemo se zauvijek sjećati. Jednom se živi, zar ne! HVALA ti draga Ivana na nezaboravnoj noći i na predivnim uspomenama... Zaista je bilo magično... Sretan ti rođendan ljepotice moja... - napisao je Marko uz objavu na društvenoj mreži. 

- "Divni ste", "Kakva noć", "Da se uvijek tako pleše i pjeva", bili su samo neki od komentara njegovih pratitelja. Prostor restorana bio je dekoriran bijelim cvijećem i svijećama, a bio je tu i kutak za fotografiranje. Osim toga, svaki je uzvanik ove proslave dobio i poklončić kao znak zahvalnosti za dolazak s natpisom "Ne žalim ni za čim, Ivana 30". Dan nakon zabave privatnim avionom su Domagoj Vida, Ivana i njihov sinčić David otputovali nazad za Grčku, gdje žive. 

 

 

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, Ivana, inače žena nogometaša Domagoja Vide velika mu je podrška u karijeri još od davne 2012. godine, a poznato je da su se golupčići zaljubili u jednom noćnom izlasku. Vjenčali su se 2017. godine u umaškoj crkvi Uznesenja Marijana i Sv. Peregrina, a otprilike godinu ranije na svijet je stigao njihov plavokosi sin David, koji je inače slika i prilika Domagoja!

1/10

Prije nego je izgovorila sudbonosno 'da' svojem suprugu, Ivana je na izborima ljepote osvojila čak četiri lente, a bila je prva pratilja Miss Hercegovine, Miss turizma Hrvatske, prva pratilja Miss Dalmacije te je šest godina unatrag uvjerljivo odnijela pobjedu na natjecanju za Kraljicu Hrvatske. Domaći mediji svojedobno su komentirali da se od tada dosta promijenila, a osim što je ova Dalmatinka od plavuše postala crnka, priznala je i da se podvrgnula nekim estetskim zahvatima. 

VIDEO: Hakiran Let3! Mrle u očaju: 'Prijetnje hakera su sablasne!'

Komentara 21

Avatar Heisenberg
Heisenberg
11:45 11.01.2024.

Tako se ljubav kupuje! Odvratno.

Avatar barba_arba
barba_arba
15:52 11.01.2024.

ova cura je nakad vjerovatno bila veoma lipa- prije nego je dobila American Express platinum karticu

RE
Realistic
16:43 11.01.2024.

Ma lako za poklon nego bavi li se i mlada sa svinjama zanima me?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije