Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na instagramu

Supruga Aleca Baldwina oglasila se prvi put nakon nesreće: 'Slomljeno srce. Nemoguće je izraziti šok i bol'

Foto: Instagram screenshot
1/9
25.10.2021.
u 20:55

Glumac, kako je pokazala istraga, nije znao da je pištolj napunjen pravim mecima jer mu je asistent direktora prilikom predaje pištolja viknuo "hladni pištolj", što je označavalo da je siguran za korištenje i nije napunjen. Zbog svega policija pokreće istragu protiv asistenta direktora i mlade oružarke koja je na set donijela te pištolje.

Hilaria Baldwin, supruga glumca Aleca Baldwina koji je na setu slučajno usmrtio snimateljicu Halyne Hutchins, te ranio redatelja Joela Souzu, oglasila se  prvi put na Instagramu. 

"Moje srce je uz Halynu. Njezinog supruga. Njezinog sina. Uz njihovu obitelj i voljene. I uz moga Aleca. Kaže se 'nema riječi' jer je nemoguće izraziti šok i bol o tako tragičnoj nesreći. Slomljeno srce. Gubitak. Podrška", napisala je Baldwin. 

 

Inače, Baldwin, kako je pokazala istraga, nije znao da je pištolj napunjen pravim mecima jer mu je asistent direktora prilikom predaje pištolja viknuo "hladni pištolj", što je označavalo da je siguran za korištenje i nije napunjen.

Zbog svega policija pokreće istragu protiv asistenta direktora i mlade oružarke koja je na set donijela te pištolje.  Hutchins je iza sebe ostavila supruga Matthewa i devetogodišnjeg sina Androsa. Suprug se odmah u petak čuo s Baldwinom i rekao je medijima da je glumac bio "pun podrške" prema cijeloj obitelji. Ovoga vikenda održana je i privatna komemoracija u čast pokojne Halyne u Novom Meksiku, na kojoj je prisustvovao i glumac. Ondje su se prvi put uživo vidjeli glumac i Halynin suprug, a prizor je rastužio sve prisutne. 

Vidno shrvani Baldwin je udovca i sina ispratio iz hotela te ih je obojicu čvrsto zagrlio, a dirljive trenutke uhvatili su paparazzi.
Halynin suprug o nesreći se oglasio i na društvenim mrežama. "Halyna nas je sve inspirirala svojom strašću i vizijom, a njezina ostavština je previše vrijedna da stane tek u nekoliko riječi. Naš gubitak je ogroman te molim medije da poštuju našu privatnost dok žalujemo. Zahvaljujemo svima koji dijele njezine fotografije i priče iz njezina života", napisao je na Twitteru. Glumac je poslije nesreće otkazao sve projekte na kojima radi, a izvori kažu i kako se namjerava potpuno povući iz javnosti dok se ne oporavi.

"Svi znaju da je ovo bila nesreća, ali potpuno ga je uništila. Satima nakon nesreće bio je histeričan i apsolutno neutješan", kazao je izvor za časopis People. U policijskim dokumentima vezanima za nesretni događaj na setu filma "Rust" stoji kako je oružarka Hannah Gutierrez Reed na kolica na setu snimanja ostavila tri pištolja koja su trebala poslužiti kao rekviziti, dok je asistent režije Dave Halls jedan od njih predao Baldwinu te nije znao da je napunjen, između ostalog, pravim mecima. Zbog toga mu je viknuo "hladan pištolj" prije nego što je započelo snimanje. 

VIDEO Strašna tragedija: Glumac Alec Baldwin na filmskom setu pucao iz rekvizita i ubio snimateljicu, a ranio redatelja

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije