Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prošle godine postao djed

Slavlje u obitelji Igora Štimca! Isplivala fotka s vjenčanja njegove kćeri Mije koju rijetko viđamo u javnosti

Igor Štimac
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/15
25.10.2021.
u 19:40

Službeni fotograf vjenčanja Rober Kale podijelio je sliku mladenke na svom profilu, a Mia, udana Škegro zablistala je u vjenčanici splitskog brenda Arileo.

Obitelji Igora Štimca zadnjih dana pristižu čestitke jer se njegova kći Mia udala. Iako Štimac, naš umirovljeni nogometni as koji radi kao trener u Indiji, rijetko govori o svom privatnom životu, fotka s vjenčanja pojavila se na društvenim mrežama, a možete ju pogledati ovdje. 

Službeni fotograf vjenčanja Robert Kale podijelio je sliku mladenke na svom profilu, a Mia, udana Škegro zablistala je u vjenčanici splitskog brenda Arileo. Udala se u Zagrebu u Crkvi Sv. Blaža, što se može vidjeti po kulisi na fotografiji koju je fotograf objavio na svom profilu. 

Vjenčanje je, kako piše Gloria.hr održano u najužem krugu obitelji, a Igor je zbog toga došao u Hrvatsku i planira ovdje ostati dulje vrijeme.

 No to nije jedina sretna vijest za ovu obitelj jer je Igorov stariji sin Luka početkom studenog prošle godine postao tata djevojčice.  Izborniku nogometne reprezentacije Indije ovo je prvi put da je postao djed. Iz braka sa prvom suprugom Igor osim Luke ima i kćeri Deu i Miju, dok je u braku s Lanom Bucat dobio još dvoje djece.

- Oni su moj ponos. Obožavam svoju djecu, sretan sam što kroče svojim putem i nastojim biti otac na kojeg se mogu uvijek osloniti.- rekao je jednom prilikom o svojoj djeci u jednom intervjuu. Sinove Ivana i Niku dobio je u zrelijim godinama i kaže kako je i tom imalo svoje prednosti jer sada ima više vremena posvetiti se obitelji,  uživati u sitnim radostima s njima, slušati ih, gledati kako sazrijevaju, odrastaju i napreduju. Za svoju suprugu Lanu ističe kako je jako brižna majka.

- Toliko je brižna majka da me ponekad zabrinjava. Šalim se, ali sve mora biti idealno, teži perfekciji kad je riječ o djeci. Pedantna je i pravedna, idealan omjer nježne i snažne osobe. - rekao je Štimac. 

VIDEO Sanja Doležal otkrila je li joj draža "Košulja plava" ili "Za dobra stara vremena": "Mlađoj sebi bih poručila da ne sluša savjete!"

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije