Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Bojali smo se svega"

Suprug poznate influencerice otkrio da ima težak i rijedak oblik karcinoma: Operacija je trajala šest sati

Foto: Instagram
1/9
26.03.2022.
u 17:00

Reper Fedez, suprug Chiare Ferragni podijelio je na Instagramu kako se osjeća dobro nakon operacije i jedva čeka vratiti se kući svojoj supruzi i djeci.

Talijanska influencerica i poduzetnica Chiara Ferragni (34) prošlih tjedan dana prolazila je kroz težak period kada su liječnici njezinom suprugu, reperu Fedezu (32) dijagnosticirali težak oblik karcinoma. 

-  Prošli tjedan sam saznao da imam rijedak neuroendokrini tumor gušterače. Jedan od onih koji, ako ih ne otkrijete na vrijeme, mogu vam zagorčati život. To je razlog zbog kojeg sam se morao podvrgnuti operaciji koja je trajala 6 sati i tijekom koje mi je odstranjen dio gušterače. Dva dana nakon operacije sam dobro i jedva čekam da odem kući svojoj djeci. Trebat će neko vrijeme da se oporavim. Hvala liječnicima, kirurzima i medicinskim sestrama koji su bili uz mene tijekom ovih intenzivnih dana. Veliko hvala i za sve poruke podrške i pozitive koje ste mi poslali. Volim vas, Federico - napisao je reper na svom Instagramu dva dana nakon zahvata. Fotografiju iz suprugove bolničke sobe podijelila je i Chiara i napisala kako su svi sretni što je zahvat prošao u redu.

- Ova je slika snimljena u ponedjeljak poslijepodne u bolnici, dan prije njegove teške operacije gušterače. Bojali smo se svega: njegove dijagnoze, operacije, oporavka, našeg života i budućnosti naše obitelji. Operacija u utorak prošla je dobro, a sada se moj suprug oporavlja i nadamo se da će ovo biti samo loša uspomena koja nas je još jednom naučila koliko je važno uživati u životu punim plućima, svakodnevno  - napisala je Chiara. Zahvalila je svima koji su i pružili podršku posljednjih dana. Napisala je i kako joj je izgledalo da je život stao kad su saznali za Fedezovu dijagnozu i zato su se udaljili na neko vrijeme od društvenih mreža i posvetili obitelji. 

VIDEO Dobitnika Večernjakove ruže, Tina Kovačića, u Osijeku dočekali bakljadom!

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije