Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uživaju u odmoru

Beyonce i Jay-Z nakon doručka i kave na jahti uživali u pogleda na jadransku obalu koju su i fotografirali

EKSKLUZIVNO: Beyonce i Jay-Z nakon doručka i kave na jahti fotografirali obalu uz koju plove
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/7
30.08.2022.
u 15:27

Jay- Z i Beyonce snimljeni su u opuštenoj atmosferi. Reper je nosio bijelu majicu i kratke hlače s uzorkom, a pjevačica je izabrala prozirnu haljinu boje kože te kosu svezala u opuštenu punđu.

Poznata pjevačica Beyonce (40) i njezin suprug, reper Jay-Z (52) snimljeni su na luksuznoj jahti Faith koja je trenutno smještena u Prokljanskom jezeru nakon što su bili na doručku i kavi. Na fotografijama se vidi kako par opušteno uživa te kako su fotografirali obalu uz koju plove.

28.08.2022., Sibenik - Beyonce i njen suprug Jay-Z uzivaju na luksuznoj jahti Faith. Nakon dorucka i jutarnje kave Beyonce je fotografirala obalu uz koju plove. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Jay- Z je nosio bijelu majicu i kratke hlače s uzorkom, a Beyonce je izabrala prozirnu haljinu boje kože te kosu svezala u opuštenu punđu.

28.08.2022., Sibenik - Beyonce i njen suprug Jay-Z uzivaju na luksuznoj jahti Faith. Nakon dorucka i jutarnje kave Beyonce je fotografirala obalu uz koju plove. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Inače, prije nekoliko dana par je snimljen na jahti u blizini Cavtata, a pjevačica se tad sunčala, dok je reper snimao svoju djecu. Fotografi su ih snimili i na drugim lokacijama u Hrvatskoj gdje uživaju na odmoru.

Podsjetimo, par je prije toga u Hrvatskoj boravio 2020. godine. Pjevačica je tada na našoj obali 4. rujna proslavila svoj 39. rođendan i to na otočiću Galešnjaku koji je poznat po svom specifičnom obliku koji podsjeća na srce i zato ga zovu i Otokom ljubavi. Beyonce i Jay Z snimljeni su kasnije i na otoku Žutu gdje su bili na ručku, a u njihovoj pratnji bilo je nekoliko tjelohranitelja koji su pazili da ih nitko ne ometa i ne prilazi im zbog fotkanja ili traženja autograma. 

Par je posjetio i Dubrovnik, a tad ih je čekala 107 metara duga jahta Lana. Tada su se prvi dan usidrili u blizini otoka Tri sestrice i tamo su prenoćili, a ujutro su krenuli prema otočiću Vrniku gdje ih je čekao prijatelj iz New Yorka i planirali su cijeli dan provesti na otočiću. Za ručak su naručili riblju platu za predjelo te poslije toga i jastoga s domaćom tjesteninom. Na odmoru u Hrvatskoj 2020. godine bili su tjedan dana. 

VIDEO Nakon 25 godina braka Rocky se razvodi od 22 godine mlađe manekenke, evo za što ga je optužila

Ključne riječi

Komentara 4

TO
Tomi
15:38 30.08.2022.

Daj ostavite ljude na miru , da uzivaju u odmoru

Avatar Zavratnica
Zavratnica
15:35 30.08.2022.

Ovo je ključno za Hrvatsku. Više članaka o Matijaniću i Bagi nego o pljački milijarde kuna.

BE
Beyonder
16:18 30.08.2022.

Koliko ti život mora biti jadan da ideš slikat pta drugi ljudi jedu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije