Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glazbenici završili u zatvoru radi remećenja javnog reda i mira

Suprug manekenke Korine Longin uhićen na koncertu u Zadru

fredi satrr
goran jakus/pixsell
12.12.2009.
u 14:45

Fredro Starr i dvojica članova njegova benda jutros su uz optužni prijedlog za narušavanje javnog reda i mira privedeni u Prekršajni sud u Zadru na kojem su novčano kažnjeni, a oduzete su im i putne isprave

Koncert američkog repera Fredra Starra u Zadru, rodnom gradu njegove supruge, zadarske manekenke Korine Longin, sinoć je oko 23.30 sati u Shine baru prekinula policija.

U PU zadarskoj su nam potvrdili kako su po dojavi ljutitih građana došli u Shine bar te utvrdili kako je glazba s koncerta američkog benda ONYX preglasna zbog čega su prekinuli koncert, a trojicu državljana SAD-a priveli u postaju na obavjesni razgovor.

Dodali su kako su američki reperi pušteni oko 1.45 sati, ali bez putnih isprava koje su im, kako tvrde, oduzete iz mjere opreza. Prijedlog policije da o događaju obavjeste veleposlanstvo SAD-a u Hrvatskoj Amerikanci su odbili, kažu u policiji.

Fredro Starr i dvojica članova njegova benda jutros su uz optužni prijedlog za narušavanje javnog reda i mira privedeni u Prekršajni sud u Zadru na kojem su novčano kažnjeni, izvjestila je PU zadarska. Inače, koncert ONYX-a u Zadru četvrti je iz njihove turneje u Hrvatskoj nakon Zagreba, Rijeke i Varaždina.

Komentara 9

LU
lucio2
16:01 12.12.2009.

Kakva glupa policija i kaka glupi \"grad\" gdje je uredno prijavljen koncert \"preglasan\". Stvarno jadno!

LU
lux020
16:03 12.12.2009.

Jedan drugi portal piše da uopće nemaju radnu dozvolu u Hrvatskoj.Vjerovatno ovako nešto ne bi pokušao napraviti u bilo kojoj drugoj zemlji.A glavni organizator Stoka bi trebao znati da taj isti klub nema dozvolu za glazbu u živo.E sad,tko je kriv,prosudite sami.

MA
maraton
13:53 13.12.2009.

Korina, odseli se iz Hrvatske, ništa nećemo izgubiti nego samo dobiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije