Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLATKO IŠČEKIVANJE

Suprug Blanke Vlašić pohvalio se poklonom za njihovog nerođenog sina: 'Dat ćemo mu motivacije'

Blanka i Ruben
Foto: Instagram
1/6
25.06.2022.
u 16:00

- Lijep način da se završi sedma sezona emisije ‘De Weekwatchers’. Divan poklon za našeg sina. Hvala gradu Deinzeu, definitivno ćemo mu dati neke biciklističke motivacije. Je li tako Blanka Vlašić? - napisao je Ruben pookraj fotografije

Belgijski sportski novinar Ruben Van Gucht (35), suprug naše bivše atletičarke Blanke Vlašić (38) s kojom čeka dijete, na Instagramu se pohvalio poklonom koji je dobio za njihovog nerođenog sina. Naime, Ruben je završio sedmu sezonu svoje radijske emisije  ‘De Weekwatchers’, a povodom toga od grada Deinzea dobio je na poklon mali bicikl.

- Lijep način da se završi sedma sezona emisije ‘De Weekwatchers’. Divan poklon za našeg sina. Hvala gradu Deinzeu, definitivno ćemo mu dati neke biciklističke motivacije. Je li tako Blanka Vlašić? - napisao je Ruben pookraj fotografije. 

Podsjetimo, Blanka i belgijski novinar novinar Ruben Van Gucht vjenčali su se krajem svibnja, a na društvenim mrežama tad su otkrili i da iščekuju prinovu.  - Rekli smo da. Rekli smo da u predivnom Splitu. Rekli smo da zajedničkom životu u Hrvatskoj i Belgiji. Da stvaranju obitelji Van Gucht-Vlašić u budućnosti... - stoji u opisu uz fotografije svadbe.

- Da, najvećem daru koji smo do sada dobili u životu: našem dječaku koji će se roditi do kraja godine i koji nam znači cijeli svijet - napisala je Blanka ranije, a prije toga je uspješno skrivala vezu s novinarom te svojim vjenčanjem sve iznenadila. Dodajmo da, za razliku od Blanke kojoj je ovo prvi brak, Ruben iza sebe ima već jedan razvod. S Laurence Van Tongerloo razveo se u listopadu 2021. nakon devet godina veze i sedam godina braka. Njihovom razlazu kumovala je, kako je Belgijac otkrio, prevelika posvećenost poslu.

VIDEO: Livaković i hrvatska Meghan Markle izrekli sudbonosni 'da' 

 

Komentara 1

HR
Hrvatka
01:32 27.06.2022.

S.re mi se više i od vas dvoje. Uskoro će biti troje. Dosta više i o vama. Saznali smo da si trudna i to nam je dovoljno. Sad se ugasi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije