Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Talent show

Ne prestaju burne reakcije na odluke žirija Supertalenta

Supertalent
Foto: Nova TV
1/7
05.12.2017.
u 08:18

Najnezadovoljniji su oni koji tvrde da je devetogodišnji Matej Prpić, koji je oduševio izvedbom pjesama “Mirno spavaj, ružo moja” Vinka Coce i “Caruso” Lucia Dalle, trebao proći u finale.

Pretposljednja polufinalna emisija Supertalenta iznjedrila je još dva finalista: plesni dvojac Emil i Mateja i plesni studio Ritam zona.

Oni su se pridružili dosadašnjim finalistima među kojima su Antonia Dora Pleško, Flipping Art, Martin Kutnar, Step boysi, Gabrijel Čačić i Scifidelity orchestra, Pavao Anić i Nina i Marin.

– Ostavili ste u audicijskom dijelu iznimno snažan dojam na mene, ja ću vam samo reći jedno: ocjenjivanje, žiriranje vaše izvedbe je podcjenjivanje jer ovo što vas dvoje jeste i što nudite ono je što umjetnost sama po sebi predstavlja, ja ću vam reći najiskrenije hvala! – rekla je Martina Tomčić nakon sjajnog nastupa Emila i Mateje. Plesna skupina Ritam zona predstavila se s točkom Avatar kojom su željeli poslati poruku o očuvanju prirode.

– Imali ste jako dobru koreografiju, nešto se događalo, bilo je zanimljivo – komentirao je Davor Bilman. Proglašenje novih finalista izazvalo je i ovaj put burne reakcije na društvenim mrežama. Najnezadovoljniji su oni koji tvrde da je devetogodišnji Matej Prpić, koji je oduševio svojom izvedbom pjesama “Mirno spavaj, ružo moja” Vinka Coce i “Caruso” Lucia Dalle, trebao proći u finale. – Katastrofa i nepošteno!! Mali je bio deset puta bolji!! 

Supertalent
1/10

Komentara 5

MA
maximinimax
09:28 05.12.2017.

Ma nije to bilo baš tako genijalno a i djeci te dobi nije mjesto gdje se vrte polugole guzice

Avatar ohjooj
ohjooj
09:34 05.12.2017.

Zašto mali nije išao na zvjezdice? Tamo mu je mjesto... među vršnjacima..

BS
@bserver
10:00 05.12.2017.

plesne grupe uopće nisu pogodne za "supertalent"! Sve su iste i sve su kopija stranih grupa, ništa izvorno ni novo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije