Naslovnica Showbiz TV

Ne prestaju burne reakcije na odluke žirija Supertalenta

Najnezadovoljniji su oni koji tvrde da je devetogodišnji Matej Prpić, koji je oduševio izvedbom pjesama “Mirno spavaj, ružo moja” Vinka Coce i “Caruso” Lucia Dalle, trebao proći u finale.
05. prosinca 2017. u 08:18 5 komentara 4382 prikaza
Supertalent
Foto: Nova TV
Pogledajte galeriju 1/7

Pretposljednja polufinalna emisija Supertalenta iznjedrila je još dva finalista: plesni dvojac Emil i Mateja i plesni studio Ritam zona.

Supertalent SUPERTALENT Plesni par oduševio Maju i ušao u finale: 'Odselila bih iz države da niste prošli'

Oni su se pridružili dosadašnjim finalistima među kojima su Antonia Dora Pleško, Flipping Art, Martin Kutnar, Step boysi, Gabrijel Čačić i Scifidelity orchestra, Pavao Anić i Nina i Marin.

– Ostavili ste u audicijskom dijelu iznimno snažan dojam na mene, ja ću vam samo reći jedno: ocjenjivanje, žiriranje vaše izvedbe je podcjenjivanje jer ovo što vas dvoje jeste i što nudite ono je što umjetnost sama po sebi predstavlja, ja ću vam reći najiskrenije hvala! – rekla je Martina Tomčić nakon sjajnog nastupa Emila i Mateje. Plesna skupina Ritam zona predstavila se s točkom Avatar kojom su željeli poslati poruku o očuvanju prirode.

– Imali ste jako dobru koreografiju, nešto se događalo, bilo je zanimljivo – komentirao je Davor Bilman. Proglašenje novih finalista izazvalo je i ovaj put burne reakcije na društvenim mrežama. Najnezadovoljniji su oni koji tvrde da je devetogodišnji Matej Prpić, koji je oduševio svojom izvedbom pjesama “Mirno spavaj, ružo moja” Vinka Coce i “Caruso” Lucia Dalle, trebao proći u finale. – Katastrofa i nepošteno!! Mali je bio deset puta bolji!! 

Supertalent
1 / 10
Gledatelji Nove Tv uživaju u novoj sezoni Supertalenta, a mi smo se prisjetili onih koji su tu laskavu titulu odnijeli prethodnih sezona.
Supertalent SUPERTALENT Slijepi harmonikaš Pavao dirnuo sve i ušao u finale! Sarah Seifert Supertalent Sarah ne odustaje od twerkanja, pogledajte njen vrući nastup Juan Agustin Lopez ARGENTINAC JUAN Nakon ispadanja iz Supertalenta, svira po zagrebačkim tramvajima
 • @bserver:

  plesne grupe uopće nisu pogodne za "supertalent"! Sve su iste i sve su kopija stranih grupa, ništa izvorno ni novo!

 • Avatar ohjooj
  ohjooj:

  Zašto mali nije išao na zvjezdice? Tamo mu je mjesto... među vršnjacima..

 • maximinimax:

  Ma nije to bilo baš tako genijalno a i djeci te dobi nije mjesto gdje se vrte polugole guzice