Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ekskluzivne snimke

Suosnivač Googlea Page se u Buzetu uspješno skriva od medija

Yasemin Denari i McLain Southworth (1)
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
1/7
12.07.2013.
u 08:00

Mladoženja, McLain Southwoeth, sin nekadašnjeg direktora Svjetske banke za jugoistočnu Europu i njegova izabranica, lijepa Yasemin razgledali su Motovun, ne skrivajući divljenje ljepotama ovog istarskog grada u kojem će razmjeniti zavjete.

Suosnivač Googlea Larry Page, jedan od najbogatijih ljudi na svijetu, prema Forbesovoj listi težak 23 milijarde dolara, već dva dana uživa u Buzetu, a već sutra odlazi u Motovun, na vjenčanje Yasemin Deneri i McLain Southwortha, brata svoje supruge Lucinde. Čekajući na uzbudljiv obiteljski događaj, supružnici Page odmaraju u Villi Vela vrata u društvu Lucindine sestre, glumice i manekenke Carrie Southworth.

Vila, smještena uz samu župnu crkvu, samo je naizgled neugledna, ali luksuzno opremljena i savršena za gosta koji želi potpunu diskreciju. Nemoguće je vidjeti tko u vilu dolazi, jer se automobilom može izravno ući u garažu. Očigledno je da Larry Page upravo to želio, jer ga nitko od Buzećana u dva dana nije uspio vidjeti, pa ni brojni novinari koji su uzaludno krenuli u potragu za njime. Page je u Hrvatsku stigao još u utorak, kada je u prijepodnevnim satima sletio na zagrebački aerodrom Boeingom 767 u vlasništvu Blu City Holdings, avionom kojim uobičajeno lete Larry Page i drugi suosnivač Googlea, legendarni Sergey Brin, koji je prije par mjeseci testirao najnoviji model Google Glass naočala.

Mladoženja, McLain Southwoeth, sin nekadašnjeg direktora Svjetske banke za jugoistočnu Europu i njegova izabranica, lijepa Yasemin razgledali su jučer Motovun, ne skrivajući divljenje ljepotama staroga istarskog grada, gdje će u petak razmjeniti zavjete. Vjenčanje će biti u motovunskoj konobi "Pod volton", a kako je i potvrđeno, organizatori su otkupili gornji i donji motovunski trg, Trg Andrea Antica i Trg Josipa Resela.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije