Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Inače slijedi ovrha

Sud naredio Sajmu da dodijeli Kiklopa Nives!

nives celzijus
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/4
13.12.2013.
u 18:16

Prema ovoj odluci, Sajmu knjiga slijedi ovrha u iznosu od 50 tisuća kuna, a Magdaleni Vodopiji u iznosu od 5 tisuća kuna ako do nedjelje ne uruče nagradu

Nakon što se direktorica Sajma knjiga u Puli Magdalena Vodopija žalila na odluku da mora do nedjelje uručiti Kiklopa Nives Celzijus, za samo jedan dan, Sud u Puli odbio je odgodu ovrhe.

Prema ovoj odluci, Sajmu knjiga slijedi ovrha u iznosu od 50 tisuća kuna, a Magdaleni Vodopiji u iznosu od 5 tisuća kuna ako Nives Celzijus ne dodijele Kiklopa do nedjelje 15. prosinca ove godine.

Ako to ne naprave do nedjelje, idući tjedan izdaje se rješenje o novoj ovrsi u dvostrukom iznosu i tako unedogled, sve dok Magdalena Vodopija Nives svečano ne uruči Kiklopa kako je to predviđeno statutom te nagrade i kako se Kiklop dodjeljivao 2008. godine.

>>Ni u nedjelju Nives Celzijus neće dobiti svoga Kiklopa

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar Pero2013
Pero2013
18:34 13.12.2013.

Nives molim te postavi 5 kamera i 10 fotoaparata pa sve snimaj kad ti ova bude davala nagradu da joj se ismijemo!

KO
Kora
18:50 13.12.2013.

Jedva čekam uručenje! I vidjeti lice gđe. Magdalene Vodopije prilikom dodjele! Eto, nije badava naš ulazak u EU. Poštovanje ljudskih prava, vladavina zakona. Jer, sjetimo se da je zbog nepravde nanesene Nives reagirao HHO i Izvan Zvonimir Čičak, pa B.a.b.eb.e i Sanja Sarnavka; a Sajam se na sve cerekao! Oni, koji primaju dobre dotacije od države za svoju priredbu! Pa evo - hoće li na koncu ispoštovati (pravnu) državu!

Avatar MaliHrvat
MaliHrvat
19:05 13.12.2013.

zgodna žena nema što a još i književnica he he

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije