Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nisu dorasli

Stres u kuhinji: Sve se raspalo, Štefica i Alen završili na posljednjem mjestu

Foto: RTL
1/6
04.12.2019.
u 23:41

Govedina Wellington složeno je jelo za koje je većina natjecatelja čula, no rijetki su ga stvarno i kuhali pa je ovo bio veliki kulinarski test za sve parove, ali i žiri.

U srijedu navečer kandidati su morali pripremiti govedinu Wellington prema receptu koji im je donijela Ana Grgić, a u kojem je nedostajalo nekoliko ključnih riječi pa su se natjecatelji našli u problemu. Uz to, svi su bili u velikoj stisci s vremenom.

Govedina Wellington složeno je jelo za koje je većina natjecatelja čula, no rijetki su ga stvarno i kuhali pa je ovo bio veliki kulinarski test za sve parove, ali i žiri. A kako priprema tog jela zahtijeva korištenje mnogih namirnica i razne tehnike pripreme, mnogima je to predstavljalo veliki stres. No nekima je treći dan donio i treću sreću pa su uspjeli nadmašiti sami sebe.

„Jako sam zadovoljan prezentacijom i osjetio sam veliko olakšanje kada je kuhanje završilo“, kazao je iskreno Renato, koji je s Marinom dobio najbolje ocjene te večeri - ukupno 25 boda!

„Prezentacijski je jako lijepo i jako ukusno. Šteta što se tijesto nije skroz zapeklo, a meso meni paše ovako slabo pečeno“, komentirala je Ana Grgić njihovu govedinu koja je bila dosta sirova jer su imali problema s pećnicom, baš kao i ostatak natjecatelja. „Vidi se da ste imali poteškoća s temperaturom, ali sve je jako dobro, samo fali još 10 minuta“, objasnio je Ivan Pažanin.

Za razliku od Marine i Renata, najmanje sreće imali su Štefica i Alen kojima se jelo u potpunosti raspalo pa su uspjeli skupiti samo 12 bodova, a jedan bod im se oduzeo zbog neuredne radne jedinice.

„Vi ste imali velike probleme, velike probleme“, primijetio je Pažanin, a Štefica je krenula objašnjavati što im je sve pošlo po zlu.

„Mi smo dobili najdebljeg bika i jedva smo ga ulovili za rogove, bik je bio jači on nas… A imali smo problema i s pećnicom i panceta nam je bila prekratka pa smo je natezali…“, nabrajala je simpatična Štefica te su se ona i Alen našalili na vlastiti račun jer su shvatili da im ništa drugo ne preostaje.

„Što je najbolje, okus je čak bio u redu i meso je bilo najbolje pečeno, ali to jednostavno nije bio taj zadatak“, objasnila je Željka Klemenčić.

Na kraju večeri, kada su se zbrojili svi rezultati tjedna, na prvome su mjestu i dalje Ana i Katarina, a na posljednjem Štefica i Alen. Može li se situacija promijeniti i tko će na kraju tjedna napustiti show - doznat će se u četvrtak u 21:15 sati na RTL-u!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije