Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tužan rasplet potrage?

Strahuje se od najgoreg: Izletnici na planini gdje je nestao slavni glumac pronašli ljudske ostatke

Foto: Youtube screenshot
1/5
25.06.2023.
u 11:30

Njegov nestanak prijavila je supruga Eugenia Citkowitz 13. siječnja, a Julian Sands je zadnji put viđen na planinarenju u području Mounty Balda

U planinama južne Kalifornije u siječnju ove godine nestao je glumac Julian Sands (65). Ništa se nije znalo o zvijezdi filma 'A Room With A View', a nestanak je prijavila njegova obitelj. Policija je pokušala pronaći glumca u više navrata, ali bezuspješno. Eksperti su već koristili helikoptere i dronove kako bi pretražili planine. Mjesto gdje je glumac nestao nalazi se samo 40 milja(oko 64 km) dalje od centra Los Angelesa gdje glumac živi od 2020. godine. Nisu uspjeli ništa pronaći

Međutim, istraga bi se mogla sada nakon pola godine privesti kraju jer su neki izletnici na planini Mount Baldy u Kaliforniji, baš na mjestu gdje je glumac nestao, sada pronašli ljudske ostatke i o tome obavijestili šerifa okruga San Bernardino, priopćili su iz šerifova ureda, a javlja Guardian. Strahuje se na ono najgore, a to je da je glumac preminuo. 

VEZANI ČLANCI

Sands ima troje djece, a poznat je postao zahvaljujući romantičnoj drami 'Soba s pogledom' u kojem je glumio uz Helenu Bonham Carter. Pojavio se i u filmovima kao što su 'The Killing Filelds', 'Arachnophobia' i 'Leaving Las Vegas'. Mnogi ga se sjećaju i iz serija kao što su '24' i 'Smalville'. 

Potrazi se pridružio i glumčev sin Henry (37), kojeg je dobio s prvom suprugom Sarom Sands, urednicom London’s Evening Standarda i Sunday Telegrapha. Henry se također bavi planinarenjem, a u Los Angeles je doletio iz Londona i odmah krenuo s potragom, ali zbog vremenskih uvjeta morao je na neko vrijeme stati. Od početka potrage, službe za spašavanje i ostali uključeni u potragu, pronašli su auto za koji se vjeruje da pripada glumcu, a koji je on ostavio na parkiralištu prije samog planinarenja. 

Uz auto, htjeli su pratiti i njegov mobitel, ali zbog lošeg signala i prazne baterije to nije bilo moguće. Ipak, uspjeli su na kratko dobiti 'odgođeni' signal koji je pokazao kako se glumac kretao nakon što je prijavljen nestanak. Signal je pokazao kako je glumac bio na vrhu planine. Njegov nestanak prijavila je supruga Eugenia Citkowitz 13. siječnja, a Sands je zadnji put viđen na planinarenju u području Mounty Balda.

Odmah nakon što se vijest o glumčevu nestanku proširila medijima njegovi brojni poznanici, kolege i prijatelji počeli su izražavati svoju zabrinutost na društvenim mrežama. - Slomljen sam. Od petka znam da je nestao moj prijatelj Julian Sands. On je blizak obiteljski prijatelji koji je uvijek bio avanturist. Molim se cijelo vrijeme - napisao je producent Cassian Elwes.  Javio se i scenarist Brian Lynch koji je radio na projektima kao što su 'Secret Life of Pets' i 'Minions' - O, ne! Volim Juliana Sandsa! Nadam se da će ga brzo pronaći. 

Sands je rođen u zapadnom Yorkshireu 04. siječnja 1958. Završio je Lord Wandsworth College. karijeru je počeo igrajući sporedne uloge, a 'A Room With s View' bila je prva njegova glavna uloga u karijeri. Uslijedili su brojni televizijski, ali i kazališni projekti. 

VIDEO Nikolina Pišek o svađi s Bornom Kotromanić

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije