Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOJA CROATIA

Stoka snimio navijačku himnu u suradnji s JoomBoosom i LayZ-jem

Stoka i LayZ
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/2
24.05.2018.
u 17:38

Suradnja je nastala unutar JoomBoosa, YouTube kanala koji producira zabavan i edukativan sadržaj s influencerima i najveća je YouTube mreža koja okuplja poznate regionalne YouTubere.

Za nogometno ludilo imat ćemo pravi nogometni hit. Riječ je o suradnji JoomBoosa s poznatim hrvatskim reperom Marinom Ivanovićem – Stokom te YouTuberom i reperom Matijom Lazarevićem – LayZ-jem.

Jedan od najpoznatijih hrvatskih repera Stoka snimio je novi navijački hit 'Moja Croatia' povodom Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji. Suradnja je nastala unutar JoomBoosa, YouTube kanala koji producira zabavan i edukativan sadržaj s influencerima i najveća je YouTube mreža koja okuplja poznate regionalne YouTubere.

JoomBoos je spojio poznatog hrvatskog repera Marina Ivanovića - Stoku i YouTubera i repera Matiju Lazarevića koji je fanovima poznatiji kao LayZ. Dok Stoka iza sebe ima sedam studijskih albuma, reper LayZ snimio je jednu pjesmu koja broji preko dva milijuna pregleda na YouTubeu.

- Matija je predobro odrepao svoje dionice. Jako se veselim ovom projektu, koji se izrealizirao zahvaljujući JoomBoosu. Unatoč tomu što smo snimali danima od jutra do mraka jer atmosfera je na setu bila odlična. Čim smo se upoznali, zbližili smo se kao da se družimo već godinama – rekao je Stoka o poznatom hrvatskom YouTuberu Matiji.

Spajanjem dviju potpuno različitih generacija i njihovih pratitelja stvorena je savršena JoomBoos navijačka pjesma 'Moja Croatia'.
Stoka i LayZ prvi su put surađivali na ovoj pjesmi, a vjerujemo kako ne i posljednji. Stoka je suradnjom s mladim hrvatskim reperom Layzem, ujedno ispunio i njegovu dugo očekivanu želju.

- Kao klinci smo uvijek iza zgrade slušali Stoku, no nisam mogao ni zamisliti da ću jednog dana snimiti spot i pjesmu baš s njim - istaknuo je Matija.

Dodao je kako nikada nije snimao pred ovakvim kameram  te da će spot za pjesmu zasigurno biti jedan od boljih spotova u Hrvatskoj.
 'Moja Croatia' prava je nogometna himna koja zrači zajedništvom, ponosom i spaja dvije potpuno različite generacije, a pogledajte je eksluzivno na JoomBoos YouTube kanalu.

Stoka i LayZ
1/4

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije