Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poklon

Što se događa s Demi Lovato? Nakon prekida s dečkom učinila bizarnu stvar

Demi Lovato
Foto: Reuters
1/4
10.03.2019.
u 23:00

-Ti si predivna, ti si voljena te zaslužuješ živjeti sretan i zdrav život - pisalo je u čestitki koju je Demi posvetila samoj sebi.

Nakon što se svojevoljno prijavila na psihijatrijsko liječenje i u istom tjednu treneru izbila zub, Demi Lovato (30) na društvenim mrežama se pohvalila cvijećem koje si je sama poklonila.

Podsjetimo, prije nekoliko dana je prekinula vezu s dizajnerom Henryjem Levyjem i odlučila se razveseliti cvijećem i samoosnažujućom porukom.

Foto: Instagram Asos

- Ti si predivna, ti si voljena te zaslužuješ živjeti sretan i zdrav život - pisalo je u čestitki koju je Demi posvetila samoj sebi.

Iako su ona i Henry bili zajedno tek četiri mejseca, prekid veze Demi je itekako pogodio, a šuškalo se da je toliko depresivna da se ponovno počela drogirati.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hi 🌹

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

Kada se odlučila sama prijaviti u psihijatrijsku ustanovu, izvori bliski pjeavčici porekli su da je ponovno počela koristiti opijate.
- Otišla je na liječenje na nekoliko tjedana izvan Los Angelesa, a sve to samo kako bi se malo opustila i odmorila od obaveza - rekao je izvor blizak pjevačici za časopis People.

Pogledajte što nam je Ljubo Bebić otkrio o svojoj prošlosti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije