Naslovnica Showbiz Hollywood

Što biste Vi učinili? Kakva vrsta osobe ste Vi?

Čovjek koji je cijeli život donosio sve ispravne odluke, ukrcao se na pogrešnu vožnju. Duboko udahnite jer počinje adrenalinsko putovanje vlakom do zadnje stanice.
12. siječnja 2018. u 14:56 193 prikaza
PUTNIK napokon u hrvatskim kinima
Foto: Promo

Dugo očekivani triler Putnik, s fantastičnim Liamom Neesonom u glavnoj ulozi, napokon je doputovao u Hrvatsku! Počevši s otvaranjem 11.1.2018., film Putnik domaćoj je publici sada dostupan u multiplexima Cineplexx (uključujući MX4D format) te manjim kinima diljem Hrvatske.

Michael (Liam Neeson) je sretno oženjen bivši policijski službenik, koji se zbog obiteljskog života odrekao policijskog poziva i već deset godina radi za istu tvrtku kao prodavač osiguranja. Do posla i nazad kući svakodnevno putuje vlakom. Jednog poslijepodneva spletom nesretnih okolnosti život koji je do tada vodio iznenada se sruši. Michael i njegova supruga ionako jedva spajaju kraj s krajem, a pred njima je i ogroman trošak odlaska njihovog sina na fakultet. Michael se osjeća slomljeno. Beznadan je i ne zna kako obitelji priopćiti gubitak posla.

Kao i svakog dana, po završetku radnog vremena kreće kući, uobičajnom rutom, vlakom na kojem je redovni putnik. Pritom i ne sluti kako je pred njim adrenalinska vožnja nimalo nalik njegovoj svakodnevnoj. Upoznaje misterioznu neznanku intrigantna pristupa i ona ga vješto uvlači u neobičnu zagonetku. Netko na njegovom vlaku je uljez, a na njemu je da prije zadnjeg zaustavljanja otkrije tko ne pripada. U bitci s vremenom pokušava razriješiti nametnutu mu zagonetku.

Kako vrijeme curi, igra postaje sve opasnija i ulozi su sve veći. Kada shvati da je namamljen u kriminalnu zavjeru već je kasno i biva prisiljen potpomagati smrtonosni plan koji se počeo odvijati pred njegovim očima. Kao

ovjek koji je cijeli život radio sve kako treba, Michael se ukrcao na pogrešnu vožnju i ona sada strmoglavo odvodi njega, njegovu obitelj i sve putnike u vlaku – ravno u propast.

Ovaj intenzivni, inteligentni akcijski triler na velike ekrane donosi eksplozivnu kombinaciju misterije, napetosti, i akcije. Redatelj Jaume Collet-Serra osim dramske napetosti, Putnikom uspješno naglašava istinske životne vrijednosti, kao i važnosti integriteta i čestitosti. Ova filmska priča nosi snažnu poruku o tome kako najjednostavnija rješenja nisu nužno najbolja te kako se uvijek trebamo držati svojih moralnih načela, bez obzira koliko teške bile kušnje na koje nas život stavlja.

Biznis akademija
PROMO
Besplatne video edukacije o digitalnom poslovanju