Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neugodnosti

Stjepanu Hauseru hakirali su Twitter profil, tvrde da ne voli žene

2Cellos
23.03.2013.
u 12:00

Violončelist svjetski popularnih 2Cellosa iznenadio je obožavatelje objavom na svom Twitter-profilu. Napisao je da je u Parizu zaprosio svog bubnjara Dušana Kranjca te da će im Luka Šulić biti kum. Stjepan Hauser je brzo sve objasnio

Violončelist svjetski popularnih 2Cellosa Stjepan Hauser iznenadio je obožavatelje objavom na svom Twitter-profilu. Napisao je da je u Parizu zaprosio svog bubnjara Dušana Kranjca te da će im Luka Šulić biti kum. Uz objavu da ne voli žene priložio je i fotografiju gdje se grli s novim dečkom koji u ruci drži – vazelin.

Stjepan je dan nakon objave sve demantirao tvrdeći da mu je profil hakiran i kako je fotografija s Dušanom i vazelinom rezultat obrade Photoshopom. Violončelist dodaje da je i dalje u sretnoj vezi s plesačicom Klarom Pergolis te da i bubnjar ima djevojku.

– Fotka je izmanipulirana. Molimo vas, stanite hakerima na kraj – poručio je menadžer violončelista Miro Vidović.

Dečki su trenutačno u Parizu gdje imaju nastupe.

Ključne riječi

Komentara 1

FE
Fedele
12:40 23.03.2013.

Oni i njihov privatni život su nebitni ! Važna je glazba koju izvode. Najbolja im je ona koja se ne plaća, koja je besplatna... !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije