Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zavodnik

Stjepan Hauser snimao misterioznu brinetu: 'Ona je ona prava, nitko ne zna tko je ona'

Foto: instagram
1/15
15.01.2024.
u 12:00

U jednom trenu okrenuo je kameru na nju, a ona se izmaknula i nasmiješila pa mu spustila glavu na rame.

Violončelist Stjepan Hauser ponovno je zaintrigirao pratitelje misterioznom damom koju je pokazao na svom Instagram profilu. Naime, na Storyjima je snimao prekrasan vatromet s balkona, a on i dama su nazdravljali čašom šampanjca dok su ga promatrali. 

- Uzdravlje, ljubavi moja. Pogledaj što sam opet za tebe organizirao. Bože moj, kakav spektakl - pričao je u kameru Hauser dok je dama dizala čašu u nebo u znak slavlja. Misteriozna brineta bila je obučena u bež haljinu koja joj je ocrtavala donje rublje.

Foto: Screenshot

- Misteriozna dama. Misteriozna dama. Ona je ona prava, zapravo. Ona je ona prava. Nitko ne zna tko je ona. To je tajanstvena dama. Jesi li sretna s iznenađenjem - upitao ju je, a ona mu je odgovorila s podizanjem čaše. U jednom trenu okrenuo je kameru na nju, a ona se izmaknula i nasmiješila pa mu spustila glavu na rame. 

Podsjetimo, nedavno smo pisali o njegovoj sestri koju mnogi ne znaju, a koja je također glazbenica. Nisu samo Stjepan Hauser i njegov brat Miron glazbeno talentirani, taj talent naslijedila je i njihova sestra. Nuša Hauser je viša kustosica dokumentaristica zadužena za djelatnosti CENKI-ja Etnografskog muzeja Istre, a u srpnju prošle godine je izdala album "Vetva" na kojem potpisuje stihove svih pjesama. 

VEZANI ČLANCI

- Vetva je šuma u središnjoj Istri koja se obroncima spušta u dolinu rijeke Raše. Tom šumom sam godinama svakodnevno prolazila i sve su pjesme velikim dijelom nastajale upravo na tom putu. Vetva je mijenjala boje kako su se izmjenjivala godišnja doba i vremenske prilike, tako i moje ideje i moja doba i prilike. Cijeli je album svojevrsni dnevnik koji prenosi proživljena, preživljena ili odsanjana iskustva. Atmosfere koje stvara prate ta osobna stanja - ispričala je Nuša nakon objave albuma, prenosi Istarski24.hr

Na društvenim mrežama Nuša često objavljuje fotografije s koncerata svog slavnog brata, violončelista Stjepana Hausera, ali objavljuje i fotografije s cijelom obitelji. Na njezinom albumu gost joj je bio i brat Miron Hauser u dijalogu naslova “Tanz 08 -Burn Your Signals”.

VIDEO Domoljubni koncert u zagrebačkoj Areni, nastupilo čak 25 izvođača, pogledajte koliko je ljudi došlo

Ključne riječi

Komentara 2

T2
Tomo_20
12:38 15.01.2024.

Tko je pa taj???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije