Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INSTAGRAMU

Stižu lajkovi! Iva Jerković (39) pozirala s bivšom misicom, a komentari se nižu: 'Najljepše Hrvatice'

Foto: Instagram screenshot
1/10
20.05.2021.
u 17:48

Bivša manekenka Iva Jerković i nekadašnja Miss Universe Hrvatske Barbara Ljiljak zajedno su pozirale za Instagram.

Naša bivša manekenka i ponosna mama Iva Jerković (39) za pratitelje je pozirala s dugogodišnjom prijateljicom i nekadašnjom Miss Universe Hrvatske Barbarom Ljiljak. - Moja ljubav - napisala je kratko Iva uz objavu ispod koje su ubrzo pristigli mnogobrojni lajkovi.

Neki pratitelji s entuzijazmom tvrde da su one najljepše Hrvatice, a pišu im: "Predivne", "Savršene", Wooow" i sličan niz komplimenata.

 

Inače, Iva je u veljači prošle godine rodila djevojčicu Rinu Ami. voditeljica se posvetila obitelji, ali odlučila je ipak da će biti na skraćenom porodiljnom i vratila se poslu u salonu ljepote.  Nekoliko mjeseci nakon poroda progovorila je o trudnoći i majčinstvu, ali i o udaji. 

"Samo čekam da se ona probudi da ja nju vidim. Josip mi stvarno pomaže, uz mene je. On već ima dva sina pa zna dosta toga, a meni je ovo prvo dijete pa sam ja plašljiva, dok je on opušten", ispričala je za medije tada i rekla da je rođenje njihove kćeri upotpunilo život nje i partnera Josipa Antića, a dodala je i da su odluku o imenu Rina Ami donijeli zajedno, kao i da je Josip strpljiv i brižan otac.

VIDEO Hrvati bijesne na društvenim mrežama nakon što je Albina ispala s Eurosonga

 

 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije