Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Petnaesti rođendan

Stilski zaokret ELFS-a: Koloritom su se vratili šarenim počecima

Foto: Promo
1/3
29.03.2019.
u 09:00

Iskorak prema minimalizmu Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić, modni dvojac čije kreacije obožavaju poznate Hrvatice, najavljuju slavljeničku kolekciju.

Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić, u svijetu mode poznati kao ELFS, velikim modnim spektaklom 13. travnja u Hrvatskom institutu za povijest obilježit će 15 godina djelovanja. Kolekcija Chameleon predstavlja potpuni stilski zaokret, a u slavljeničkoj modnoj priči zablistala je Jelena Lešić, televizijska voditeljica s uspješnom manekenskom karijerom.

– Premda nam je dizajn i dalje u službi iskazivanja ženstvenosti, nova kolekcija iskorak je prema minimalizmu. Linije su jednostavne i stroge,  a poigravali smo se zanimljivim konstrukcijskim rješenjima.

Koloritom smo se vratili šarenim počecima ELFS-a, a decentne damske stajlinge upotpunili smo malenim luksuznim torbicama u trendovskim bojama – kazao je Ivan Tandarić i dodao kako im je inspiracija za ovu kolekciju bila klasična ženska ljepota, a Jelena Lešić uistinu predstavlja upravo to.

– Uživali smo radeći zajedno, a s nestrpljenjem iščekujemo reviju kako bismo vam pokazali sve što smo pripremili za nadolazeće ljeto – kazao je Tandarić.

Iako dizajneri ne žele otkrivati previše detalja o novoj kolekciji, iz najavne kampanje vidljiv je stilski zaokret, a Jelena Glišić u potpunosti je dočarala i prenijela viziju i najnoviji modni potpis uspješnog modnog dvojca.

Foto: Arena Hospitality Group

– Petnaest godina stvarati svoj brend i opstati u svijetu mode u Hrvatskoj nije nimalo mala stvar. Divim se dečkima iz godine u godinu i pratim njihov rad od samih početaka, kada sam se i sama počela baviti manekenstvom. Zahvalna sam što su mene odabrali za lice najnovije kampanje koja je i kruna njihova dosadašnjeg poslovanja.

Ova kolekcija mi se posebno svidjela zato što ističe ljepotu ženskog tijela na jedan decentan i elegantan način. Snimanje je proteklo savršeno, više kao druženje starih prijatelja, a uz to smo odradili odličan posao – izjavila je Jelena Lešić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije