Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sretna vijest

Stigla prinova! Aleksandar Stanković ponovno postao otac, supruga otkrila detalje s poroda

Željka i Alkesandar Stanković
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/4
03.08.2019.
u 14:29

Željka Stanković, supruga voditelja i urednika Aleksandra Stankovića, na svijet je donijela dječaka.

Veselo je u obitelji Stanković. Voditelj i urednik HTV-ove emisije 'Nedjeljom u 2' postao je otac po drugi put. Devet godina nakon kćeri Une, na svijet je stigao i sin, javlja Glorija.

Aleksandrova supruga Željka dječaka je na svijet donijela u petak oko 15 sati u zagrebačkoj bolnici Merkur, tri tjedna prije očekivanog termina. - Beba i ja smo dobro, a tijekom porođaja koji je trajao od jutarnjih sati sve sam lakše izdržala jer je Aco cijelo vrijeme bio uz mene. Na kraju je hrabro prerezao i pupčanu vrpcu - izjavila je ponosna majka za Gloriju.

Otkrila je i kako su dječaku nadjenuli ime Mak. -  Bilo je to jedino ime oko kojeg smo se svi troje složili - kazala je Željka Stanković.

Inače, njihova ljubavna priča započela je prije trinaest godina, a četiri godine poslije rodila im se kći Una. Tek kad su malenoj bile tri godine, par se odlučio vjenčati i to tijekom ljetovanja u Dubrovniku.

Pogledajte i gdje ljetuju poznati Hrvati.

Komentara 24

MI
mica1111
15:21 03.08.2019.

...eto i žena ga zove Aco...ideja sa imenom dolazi valjda od "netjerivanja maka na konac"...ne znam tko još Acu drži na HRT-u,pa kaj nije više dozlogrdilo i Bogu i vragu...

SU
Sutjeska943.
15:46 03.08.2019.

Svaka sila za vremena.

Avatar Hazl113
Hazl113
15:42 03.08.2019.

Da mi je znati tko je njega zaposlio i bacio u emisiju nedeljom u 2. Koji je to Rođo pomogao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije