Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poznati film

Stifler iz 'Američke pite' otkrio koliko novca je dobio za tu ulogu te na što je novac potrošio: 'To je za mene bilo puno'

Foto: Profimedia
1/3
26.10.2022.
u 14:15

Glumac Seann William Scott ispričao je da je za ovu ologu dobio 8000 dolara te da mu se to tada za posao od šest dana, koliko je proveo na setu, činilo puno.

Glumac Seann William Scott, koji se proslavio ulogom Stevea Stiflera u Američkoj piti, otkrio je da je za ulogu u prvom dijelu te franšize dobio samo osam tisuća dolara (oko 60 tisuća kuna). Seann je u razgovoru s novinarom Rickom Eisenom razgovarao o ovom hit-filmu iz 1999. godine te se prisjetio nekih detalja. Tako je otkrio da je na snimanju filma bio samo šest dana i da mu se u to vrijeme činilo kako je ovaj iznos zaista velik za tu ulogu.

- To je za mene u to vrijeme bilo puno novca. Kupio sam rabljeni Thunderbird za pet-šest tisuća. Ne sjećam se što sam napravio s ostatkom zarade. Nakon toga sam se zaposlio u zoološkom vrtu u Los Angelesu i prodavao sam churrose. Možda je čak bilo i manje od osam tisuća – ispričao je glumac.

Inače, snimanje prvog dijela koštalo je 11 milijuna dolara, a film je na kino blagajnama zaradio 235 milijuna dolara. Film je  doživio velik uspjeh, a Seann je glumio u još tri nastavka, Američka pita 2, Američka pita: Vjenčanje te Američka pita: Okupljanje. Za te uloge dobio je 5 milijuna dolara. Osim te franšize, Seann je glumio u još filmova, primjerice, Čovječe, gdje mi je auto?, Mentori za nevolje, Put do zrelosti i Dobrodošli u džunglu.

Podsjetimo, veliku pažnju publike privlače i drugi glumci koji su glumili u ovoj poznatoj franšizi, a često se osvrću na to razdoblje. Jedna od njih je i glumica Jennifer Coolidge ljubiteljima filma najpoznatija po ulozi Stiflerove majke. Uloga Jeanine Stifler, tvrdi Coolidge, jako je utjecala na njen seksualni život. Kako je priznala za medije, zbog uloge Stiflerove mame zadobila je pažnju mnogih ljubavnika. 

- Taj film je sa sobom donio puno pogodnosti. Da nisam glumila u njemu, spavala bih s oko 200 ljudi manje - izjavila je glumica jednom prilikom. Film je također proslavio i glumce kao to su Jason Biggs, Shannon Elizabeth, Chris Klein, ali i Alyson Hannigan, koja je kasnije glumila i u seriji 'Kako sam upoznao vašu majku', ali i 'Buffy ubojica vampira'. 

VIDEO Matthew Perry, Chandler iz 'Prijatelja', uništio si je život: 'Na odvikavanje sam potrošio 69 milijuna kuna'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije