Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Big Brother

Steffanina majka Katja Ervinu: Hoćeš li ženiti Steffani?

big brother
Foto: Screenshot RTL
1/3
12.11.2015.
u 20:35

U Big Brother kuću je večeras ušla majka Steffani Banić, Katja. Ona će u kući kao gost boraviti 15 dana

U Big Brother kuću je večeras ušla majka Steffani Banić, Katja. Ona će u kući kao gost boraviti 15 dana.

Da je Katja u kući, prvi je saznao Ervin. I u početku mu nije bilo baš ugodno.

– Ervine, hoćeš li ženiti Steffani? – pitala je Ervina Steffanina majka na što je on prvo zbunjeno gledao, šutio da bi na kraju sramežljivo rekao.

– Mi nismo više zajedno.

– Šalim se, dobar si ti momak, malo sam bila ljuta na tebe, ali sam ti oprostila. Bit ću ovdje gost 15 dana, došla sam vidjeti što radite – rekla je Katja Ervinu.

Kakvo mišljenje o meni imate?, pitao ju je Ervin.

– Ja sam ti sve oprostila, vidim da si dobar momak, predobar si, ali u onom momentu nije bilo baš u redu. to smo raskrstili – rekla je Steffanina majka.

Ervin joj je rekao kako mu je drago što ju je upoznao i što će ostati u kući iako na prvu to baš i nije izgledalo tako.

Steffani nije mogla suspregnuti suze kada je vidjela svoju majku pa joj je potrčala u zagrljaj. Mlada Splićanka je bila sretna i iznenađena istovremeno. No, kad joj je majka rekla da će ostati u kući, Steffani je odjednom podigla glas i rekla da ne može više ostati u kući, da joj ne odgovara hrana i da želi izaći van.

Majka joj je rekla da se smiri, no Steffani se tada još više razljutila.

>> Steffanina mama Katja večeras ulazi u Big Brother kuću!

Komentara 4

Avatar TvojUjko
TvojUjko
21:09 12.11.2015.

Pa kako da onda bude normalna kćer..

Avatar acivij
acivij
21:33 12.11.2015.

Dokone bu ... to ni blesimetar ne bi mogao izmjeriti ... Sigurno joj je kćer pričala o Ervinovom kvalitetu pri poslu, pa je mama došla provjeriti je li to doista tako. Sada Ervin na raspolaganju ima i ocvalu milficu .... idući tjedan stiže i baka :D

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
09:36 13.11.2015.

Jel' ima neka zakonska regulativa po kojoj bi se ovakvim promiskuitetnim fufama (severina, ove iz BB) I sl , oduzela domovnica da ne sramote naciju ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije