Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Big Brother

Steffani otvorila dušu: Voljela bih da se Ervin malo više angažira oko mene

big brother
Foto: RTL
1/3
08.09.2015.
u 22:20

Mlada Splićanka priznala je Velikom bratu kako se osjećala glupo kada je Ervin nakon seksa očijukao s Barbarom

Steffani i Ervin nastavili su sa svojom romansom, a ovaj puta su otišli i korak dalje pa su se zagrljeno plesali i ljubili se pred svim stanarima. Odvijalo se to na tulumu za goste hotela u čijoj su ulozi ovaj tjedan u Big Brother kući, a Ervin ju je čak pitao hoće li spavati kod njega u krevetu ili sama na što je ona rekla kako će provesti noć s njim.

No, prije toga mlada je Splićanka otvorila dušu Velikom bratu. Dan prije su se, naime, ona i Ervin posvađali poslije seksa jer je Steffani optužila Ervina da gleda Barbaru.

Prvo je s Tinom i Ivonom komentirala kako je Ervin zgodan i da bi mu Big Brother trebao zabraniti da uopće nosi odjeću, a nakon toga je u ispovjedaonici priznala Velikom bratu da joj se Sarajlija sviđa.

– Dobar je i simpatičan. Sviđa mi se jer nema ništa negativno, jako je pozitivan – rekla je Steffani i dodala kako bi voljela da se Ervin malo više angažira oko nje.

– Rekao mi je da se trudi, ali ne vidim ja to, ne znam što on očekuje. Nekako mi nije to više to s njegove strane. Izbjegava me po kući, prije me više gledao... Vatra se ugasila – dodala je.

Kaže kako je burno reagirala nakon seksa kada se Ervin "nabacivao" Barbari.

– Možda sam se krivo izrazila, ali ja sam takva, temperamentna. Osjećala sam se glupo, gleda Barbaru, a govori da nije tako. Poseksali smo se, a on baca kosti na nekog drugog. Da je to napravio sutradan, OK, ali nije nego odmah nakon seksa, to nije u redu. Nije mi dečko da mu mogu išta zabraniti, ali mi je to glupo – rekla je Steffani.

U ispovjedaonici je odnos sa Steffani komentirao i sam Ervin.

– Zamjera mi što gledam druge djevojke, ali to je sasvim normalno, pa imam oči – rekao je i dodao:

– Draga mi je Steffani, ali ne mogu još reći da imam neke osjećaje jer to traje samo dva dana – kazao je.

Njihovu situaciju je komentirala i obitelj Vasić:

– Oni kad su izvan spavaće sobe kao da se ne poznaju, a kada su u spavaćoj, gura joj jezik u uho. Što se u javnosti ne ljube onda? – pitaju se Vasići.

– On je anđeo, a ona đavao. Tako ona kaže, no ona može biti samo vještica – komentirao je pak Luka Mišnić osvrćući se na to kako Steffani stalno podriguje i nedolično se ponaša.

Osim situacije oko Steffani i Ervina, osoblje hotela se posvađalo pa je Zorica smijenjena s mjesta menadžera te je novi šef postao Luka. Zorica je bila ljuta jer stanari ne odrađuju zadatke pa se posvađala s Aleksandrom koji joj je rekao kako je ovo prvi put da radi u životu.

– Kod kuće mi tata nosi vodu kad sam žedan – rekao je Crnogorac.

>> Ervin i Steffani ponovno u ljubavnom klinču

Komentara 9

AD
Aderton
08:15 09.09.2015.

o čemu vi ovdje pišete, i vi ste postali čisto žutilo...užas!

Avatar ciklama
ciklama
00:59 09.09.2015.

ok, baš mi je sad nekako lakše...

NP
npravednost
09:09 09.09.2015.

večernji se spustio na nivo smeća !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije