Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEDJELJOM U 2

Stanković u emotivnoj objavi najavio temu iduće emisije: 'Mi nismo nikad imali šanse, nas su se svi odrekli'

Aleksandar Stanković, voditelj i urednik emisije Nedjeljom u 2
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/7
09.11.2022.
u 13:30

- U Hrvatskoj postoji 12 domova za odgoj djece i mladeži. Nedjeljom u 2 govorimo o njima, napisao je urednik i voditelj emisije

Aleksandar Stanković, urednik i voditelj HRT-ove emisije "Nedjeljom u 2" na Facebooku je emotivnim citatom najavio temu iduće emisije.

 NIKAD NISMO IMALI ŠANSE-NAS SU SE SVI ODREKLI

„Tata pije, tata tuče mamu, mama plače, zanemaruje klince, klinci pobjegnu od doma, završe na ulici, počnu se tuć, krene sitni kriminal , pa oružje, pa malo veći kriminal i onda dođe Centar za socijalnu skrb. Onda nas uzmu roditeljima, pa neko vrijeme budeš u domu pa te  vrate te roditeljima i tako sve u krug. Dolazimo iz obitelji u kojima je problem, ili alkohol, ili nasilje, ili droga, ili su roditelji navijači, ili bivši branitelji. Mi nismo nikad imali šanse, nas su se svi odrekli." Martin 16

- U Hrvatskoj postoji 12 domova za odgoj djece i mladeži. Nedjeljom u 2 govorimo o njima, napisao je u najavi emisije. 

Gledatelji su se složili da je ovo tema o kojoj se treba pričati. 

- Veoma važna i dobra tema. Predlažem na nivou Hrvatske pokrenuti humanitarnu akciju s brojem telefona gdje će se donirati za domove. Kao što se skupljaju recimo darovi za blagdane za djecu u domovima, poručio je gledatelj. 

- Odlična tema, o kojoj se ne govori!  Ili ako se govori ne govori se istina! Društvo smo koje ne brine, bez empatije i humanosti, nažalost čak i od onih koji su to izabrali za posao, komentirala je gledateljica. 

VIDEO: Kate Beckinsale na snimanju akcijskog trilera 'Canary Black' u centru Zagreba 

Ključne riječi

Komentara 9

ZO
zoranos
15:37 09.11.2022.

Bilo bi lijepo na kraju te emisije poslati poruku tipa:"Svi zaslužuju šansu! Svi zaslužuju rodite se, pa ako Vas roditelje ne žele ili se ne mogu brinuti za Vas - ima tko može i želi! Ovi ljudi nisu ništa manje vrijedni od drugih!" Nešto tog tipa, jer eto i djeca bez roditelja mogu postati dobri ljudi! Sve što treba je ljudima pružiti priliku da se rode, a dalje će život napraviti svoje. Neće svi uspjeti, ali barem će dobiti šansu!

TR
Tridvajeda
13:35 09.11.2022.

Ne postoje "djeca iz doma". To su sve naša djeca i zaslužuju samo najbolje.

Avatar fidelio
fidelio
18:59 09.11.2022.

Zabrinuo sam se da će pričati o posljednjoj obespravljenoj manjini u našem društvu - abortiranoj djeci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije