Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nedjeljom u 2

Stanković otkrio još neke novosti u emisiji: 'Gledatelji će moći uživo gostu postavljati pitanja i komentirati'

Foto: HRT
1/15
12.09.2023.
u 20:20

Stanković je već ranije objavio da za novu sezonu ima spremna i novi studio, a danas je objavio i da će mu prvi gost biti gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević. Sada je otkrio još neke detalje, novosti te je li zadovoljan novim studijem.

Urednik i voditelj emisije 'Nedjeljom u 2' Aleksandar Stanković jučer je otkrio kako iduće nedjelje kreće nova, 24. sezona emisije. Stanković je već ranije objavio da za novu sezonu ima spremna i novi studio, a danas je objavio i da će mu prvi gost biti gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević. Sada je otkrio još neke detalje, novosti te je li zadovoljan novim studijem.

- Sve što je novo bolje je od starog. Nema razloga da budem nezadovoljan. Mislim da će se nova scenografija dobro uklopiti u ono što radimo već dugi niz godina - rekao je te dodao da nema razloga biti nezadovoljan.

Osim toga osvrnuo se i na goste u ovoj sezoni.

- Imam plan koga zvati u ovoj sezoni. Pogotovo zato jer je ova godina predizborna, a ubrzo je i izborna godina pa će svi političari željeti doći u emisiju - kazao je te dodao i kako mu je velika želja da mu gost bude Rade Šerbedžija, no on ga odbija.

U videu koji je objavljen na službenim profilima Hrvatske radiotelevizije na društvenim mrežama otkrio je i još neke novosti koje gledatelje očekuju u emisiji.

- Novost je da ćemo u 'Nedjeljom u 3' imati pitanja preko Facebooka kao i do sada, a putem X-a (bivši Twitter) u 'Nedjeljom u 2' uživo će korisnici te društvene mreže gostu postavljati pitanja i komentirati. Dakle, to je novost. Imat ćemo u kutu ekrana X korisnike koji mogu nešto reći o samoj emisiji - otkrio je Stanković.

Podsjetimo, nakon što je Stanković najavio novu sezonu, gledatelji su ga podržali i  dali mu prijedloge. 

- Čestitam, bolji od prijašnjeg. Sretno u sezonu. Mali savjet možda da češće zovete ekonomske stručnjake. Bilo zanimljivo slušati u gostovanju i vodeće gospodarstvenike. Npr. zanimljivo bi bilo čuti što se događa s Konzumom te što misli Martina Dalić... da pojasni kako to Podravka raste a zatvaraju se pogoni itd..., poručio mu je jedan gledatelj. 

VEZANI ČLANCI

- Jedva čekam. Moja obožavana emisija. Bravo za gospodina Stankovića i podrška, njemu i njegovim suradnicima, napisala je druga gledateljica. 

- Kao netko tko prolazi godinama to što i Vi, posvetite prvu emisiju sebi. Ako to nije sukob interesa. I bravo za Vas. Podrška, dodala je treća gledateljica. 

VIDEO Sergej Trifunović ponovno izvrijeđao splitske policajce: Zabranjen mu je ulazak u EU i još tri zemlje

Komentara 1

Avatar Senf na kobasi
Senf na kobasi
11:33 13.09.2023.

aco postavi mu ista pitanja kao i pernar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije