Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objasnio na facebooku

Stanković odgađa gosta za nedjeljnu emisiju, u objavi otkrio razlog, ali i koga dovodi umjesto njega

Foto: Screenshot/youtube
1/8
14.01.2022.
u 20:00

Voditelj emisije 'Nedjeljom u 2' podijelio je s pratiteljima da emisiju s dogovorenim nedjeljnim gostom Filipom Hrgovićem odgađa zbog sumnje na zarazu koronavirusom.

Voditelj HRT-ove emisije Nedjeljom u 2 Aleksandar Stanković (51) na službenom Facebooku profilu emisije obznanio je pratiteljima da zbog sumnje na zarazu koronavirusom Filipa Hrgovića, koji mu je trebao doći u goste ovu nedjelju, odgađa emisiju s njim. Umjesto njega dolazi mu legendarni Ćiro Blažević.

- Zbog sumnje na koronu odgađa se emisija s Filipom Hrgovićem. U goste nam dolazi najdraži gost - Ćiro Blažević, a Filipu želimo brz oporavak! - napisao je Stanković.

Pratitelji su oduševljeni novim gostom, što su odmah pokazali u komentarima. 

"Odlično!", "Bravo, jedva čekamo,pozz iz BiH", "Bit će to najgledanija emisija", "Pun pogodak", "Hvala. Bit će rekord, najgledanija emisija", pisali su. Sudeći prema komentarima, novi izbor gosta više im odgovara. 

Podsjetimo, prije par dana Stanković je objavio video Hrgovića u boksačkoj dvorani u kojemu najavljuje svoje gostovanje. 

VIDEO>>Počinje izbor za Večernjakovu ružu: Sve nominirane potražite u Večernjem listu i na portalu

 

Komentara 18

Avatar SileZla
SileZla
08:15 15.01.2022.

Ova emisija je jedan od razloga pojačanog iseljavanja iz Hrvatske u zadnjih 10 godina.

Avatar GeniKameni
GeniKameni
13:23 15.01.2022.

Placa li Stankovic ovu reklamu svake svoje emisije u VL-u?

NI
nikola612
22:12 14.01.2022.

Žao mi Čire što se ide ponižavati kod ace koji je oduran

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije